News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

__dir

disney

Ai uitat de CIA, dar acolo lucreaza deja. :D

infraAdi_ro

Bine ca nu ai pomenit ca lucreaza pentru Soros.....si asa A3 ne-a pusmentionat pe lista colaboratorilor cu ceva ong-uri care au primit bani de la respectivul domn :lol:

Oricum La multi ani NGC daca schimbi prefixul....:)
Romania are un viitor doar daca are prezent!

NGC

Nu e cazul, nu schimb nimic. Eventual doar subiectul. :D
Pur si simplu a fost pentru a simplifica adresarea pe forum.

alecu26

si pentru a nu crea confuzie. NGC 20 e totusi o galaxie.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

laszlo.robert

Ori cum NGC 20 sinonim cu NGC 6 se potrivea mai bine profilului :O galaxie "lenticulara" din constelatia Andromeda.

alexbb

Credeam ca o sa treci pe HD.  :cheers:

nirolf

Sau NG Wild. Să bage spaima în CNAIR! :D

v46is

Exista un topic de inmatriculari ?
Nu imi este clar daca la inmatricularea unei masini obtinuta prin mostenire mai trebuie fisa de inmatriculare completata si avizata de fisc .
Daca da fiscul fostului proprietar sau unde am inregistrat-o acum ? Am deja de la fisc documente ca taxele sunt la zi .

http://www.prefecturabucuresti.ro/?d=serviciu_inmatriculare&sub=inmatriculat_ro

__dir

^ Trebuie, tocmai ce am facut o transcriere auto cu model 054 la TL (noul CCV). La mine nu a mai fost nevoie de Fisa de inmatriculare+fiscal, deoarece noul formular 054 inlocuieste pe cele doua.
Dar in cazul tau, da.

Allex

A aparut stadiul proiectelor CNAIR pe luna iulie. Cine nu are link-ul salvat la bookmark click aici. Spor la citit
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

manuel.matias.503

Ireal ce zice tovarășul Cuc
Tocmai a postat pe contul lui de FB
Am promis ca merg pe teren si ma tin de cuvant! Astazi am inspectat inopinat lucrarile Autostrazii Lugoj-Deva si am constatat, cu mare dezamagire, ca antreprenorii Tronsoanelor 2 si 3 se pot "lauda" doar cu o proasta mobilizare si cu o metodologie deficitara, cauzata de carpeli interminabile. Nu voi accepta asemenea situatii si nu vreau fac niciun fel de concesii. Daca cei doi antreprenori, italian si spaniol, nu au cum sa respecte termenele de finalizare ale lucrarilor, voi rezilia contractele cu aceștia si voi cauta firme seriose in domeniu. Situatia, de pe Lotul 4 al Autostrazii, se prezinta in parametrii normali, iar antreprenorul roman a reasumat termenul de finalizare a lucrarii pentru finele lui 2017. Avem nevoie de autostrazi si de respectarea termenilor din contractele incheiate. Vremea amanarilor s-a incheiat!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dominik

Circ ieftin facut astazi de Cuc in vizita pe Lugoj-Deva

https://www.facebook.com/razvancuc84/videos/848102865356111/

You're in Steelers Country

Germany

Circul lui Cuc, nu-l văd chiar deloc ieftin. Foarte bine face!
Cu toate că e PSD-ist, văd că până în prezent își face treaba....evident că și el, ca și cei anteriori, are și el "bile negre"

O zi bună

GDPR

^El si cu Firea, noii Pauker si cu Dej, baga spaima in 'burgheji'.  :lol:

Sa rezilieze daca ii da mana, are exemplele Bechtel, Romstrade, sau nu stiu cate centuri abandonate de ani de zile.