News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama, ce imi plac legile romanesti...

"daca exista indicii temeinice"

Cine apreciaza ca indiciile sunt temeinice sau nu ?!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

vancouver

TibiV, asa sunt legile peste tot. Ulterior este rolul autoritatii care se ocupa de punerea in aplicare sa faca niste norme metodologice sau norme de aplicare. Sau se emit HG sau HCJ care sa reglementeze mai clar modul in care functionarii publici aplica legea.

Din punct de vedere al cetateanului, normele de aplicare nu au insa nici o valoare, pentru el numai legea conteaza. Normele de aplicare sunt pentru a crea un ghid de aplicare pentru angajatii statului, astfel incat ei sa se comporte coerent si unitar.

Cetateanul poate da in judecata autoritatea si poate cere o alta interpretare a legii. Aici intervine rolul judecatorilor de a cantari lucrurile. Daca in mai multe cazuri se decide contrar unor norme de aplicare, acestea trebuie adaptate si functionarii aplica noile norme, in concordanta cu deciziile judecatoresti anterioare. Si asta fara a se schimba legea.

Acest modus de lucru este normal. Altfel nu mai terminam niciodata de dat legi si de modificat legi si ne certam pe amanunte in parlament, in loc sa facem lucrurile importante.

Legea nu poate sa intre in amanunt, sa reglementeze de ex. cate geamuri trebuie sa fie sparte ca sa se considere ca o masina este abandonata. . .
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dr4qul4

QuoteCică ar fi un portal unde se plătesc impozitele dar trebuie mers la primărie să primeşti parola

se numeste ghiseul.ro
Eu il folosesc de vreo 4- ani. Asta desi unii se laudau anul trecut ca l-au facut ei :))

Dar nu iti dau date despre altii. Ai doar contul tau acolo.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

laszlo.robert

Fara sa intru in politica:Se pare ca iar am ramas fara Ministru la transporturi.

rocklee

poate vine un profesionist si misca lucrurile cum trebuie ...

o propunere ....CATALIM DRULA  :D

GDPR

Popcorn si bere rece. Dupa unul slab, nu poate sa vina decat unul si mai slab.

Ionut

bridge

abia ieri  :(
"Principalele subiecte pe marginea cărora au fost purtate discuţii  au fost legate de implementarea Master Planului General de Transport al României (MPGT), prioritizarea investiţiilor în infrastructură in functie de resursele existente dar şi de opiniile din partea mediului de afaceri":headache:
"Nicio măsură îndeplinită complet la Transporturi"(evaluarea guvernului..)...asta asa e dar eu sper ca macar picheru' ala care n/o vopsit parapetii pe clisura Dunarii sa nu ramana nepedepsit!

Marius

In ghiseul.ro te loghezi cu username si parola. Acolo vezi doar darile tale catre stat. Platesti cu card bancar de acasa stand la o bere. N-ai treaba cu primaria sau cu altcineva. In contul meu de pe ghiseu, nu vad decat taxele pentru casele si masinile mele. Toate una  :lol:

Earthchild

News
:whistling:

Sa inteleg ca ne asteapta ceva bun?

Ionut

Nimic deosebit. :)
Sa vedem ce aduce weekendul.

Earthchild

Ma speriasem. Credeam ca vine autorizatia pentru zburatacirea liliecilor.

voicul

Quote from: spanak on June 16, 2017, 07:23:56 PM
azi am circulat prin giratoriul de la Moara Vlasiei venind dinspre Bucuresti pe A3. Pe sensul opus era inca blocat. Pontul mi-a fost oferit de wazze...

Cum isi ia Waze harta, de a pus deja nodul/giratoriu de la Moara Vlasie, cand maps nici pana azi (sa vedem ... la 7 luni) nu a reusit sa puna complet centura BV?

stangabriel

Google maps m-a scos de cateva ori din A3 pe iesirele de urgenta. Poate crede ca daca e trafic pe drumuri deja desenate e normal?

Marius

^^
Waze se actualizeaza foarte repede, in baza feedback-ului primit live din trafic de la userii waze.