News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Harry

TibiV

Nuuuuuu...
Nu frati.
Aia erau doar "calfe si zidari"... ;)

Asta din video este "seful de echipa".
Asta e tipul ala, "cu Manole 10, care-i si intrece...".
In filmare este Manole :D
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Harry

cezar-mario2012

Așa arăta ieri (5 iunie 2017) coada la intrarea în țară de la Ruse - Giurgiu, am stat la coadă trei ore pentru 2,4 km:

Ionut

ultrasbz

Cand am ajuns eu la Ruse gmaps arata coada de 1 ora si 15 min. Am luat-o prin oras si am ajuns direct in sensul giratoriu dinainte de vama, economisind o ora.
A fost flux foarte mare de masini, iar din punctul meu de vedere bottleneck-ul era plata podului, in vama romaneasca erau cozi de doar 2-3 masini.

cezar-mario2012

Nu știu, dar după ce am plătit taxa de pod s-a trecut lejer. În sensul giratoriu de la intrarea în vamă erau mai multe echipe de poliție pentru a ajuta la fluidizarea traficului. TIR-urile nu aveau voie, deci numai mașini mici și autocare. În sensul giratoriu erau mașini de Romania din toate direcțiile. Explicația mea: volumul mult prea mare de mașini, iar cele trei ghișee de taxă pentru pod nu făceau față, mai ales dacă nu ai bani potriviți, adică 4 leva sau 2 euro. Nu am văzut acum, dar altă dată erau români care nu aveau leva sau euro și nu i-au lăsat să tracă, astfel au blocat ghișeul. Am mai schimbat și eu la uni bani :D, numai să plece de acolo.

voicul

Cu alta ocazie, dar tot cu coada de vreo 20 de min, mi-au zis sa trag masina mai in fata, au tinut talonul, si sa ma duc la casa de schimb din BG, la vreo 40 de m mai in spate. Nu am ajuns ca intre timp s-au gasit 2 euro prin masina.

__dir

^^ pe 1.06 am stat 40min la coada la vignete in Vama Veche. Nu s-au asteptat la un asa aflux de masini. Pe 2 era goala vama :)

pasadia

Lol, l-am batut pe rocklee la karma. :)

@Ionut: scoate te rog, macar de la mine, functia asta. Pe bune ca e inutila, chit ca unii banuiesc ca se joaca cu ceva script-uri de se ajunge la astfel de aberatii (teoretic am primit peste 6000 de like-uri in ultima saptamana).

LE - pentru conformitate si eternitate:

Ionut

MRS

Nu mai stati la coada la vinieta la Durankulak/Vama Veche... La 500m mai in fata este o mica benzinarie unde NU e niciodata aglomerat. Camerele de viniete sunt mult mai in fata.

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

Harry

adiarc

omu conduce o masina solida...5 stele Euroncap  :lol:
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

NGC

Quote from: TibiV on June 06, 2017, 01:01:27 AM
Incep si eu sa ii inteleg baietii aia care spun ca atunci cand vad "postare NGC", se intristeaza inainta sa dea click pe ea....

Altii sunt de vina pentru tipul si continutul vestilor. ;)

Quote from: TibiV on June 06, 2017, 01:01:27 AM
Adevarul, chiar si urat, este muuuuuult mai bun decat o minciuna frumoasa... ;)

Corect, dar nu toti apreciaza adevarul. :o