News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Quest

Quote from: GabiHd on March 10, 2017, 10:04:42 AM
Inca o veste buna: Google s-a apucat de editat la noul segment  :thumbsup:
Sa fi contat si feedback-urile noastre?
(...)

Multumim Gabi ca ne tii la curent. Cine a reusit sa-i trezeasca pe moderatorii indieni de la GM ? E chiar de prost gust ce-au facut. Adica in trecut acceptau sa puna pe harta tronsoane noi de sosele, dar fara sa le conecteze la restul retelei ca sa nu se ruteze aiurea pe ceva ce inca nu e dat in trafic, asteptau ziua Z cind li se confirma darea in trafic ca sa lege capetele de tronson, iar acum cei 15 km de A1 sint in uz de 5 zile iar ei de abia se misca...
Tot n-am reusit sa inteleg: dupa ce se inchide Map Maker, ce program va asigura continuitatea de editare cu contributii din lumea larga ?
Common sense will get you far !

Redox

Quote from: Google Map MakerAșa cum s-a anunțat în noiembrie 2016, Google Map Maker nu va mai fi disponibil începând cu 31 martie și multe dintre funcțiile sale vor fi integrate direct în Google Maps. Până atunci, veți putea face în continuare modificări, însă vă încurajăm să vă axați pe examinarea modificărilor aflate în așteptare, pentru a vă asigura că aceste contribuții sunt publicate pe Google Maps înainte de 31 martie.

Denis

A aparut pe Gmaps lotul Salini.

Germany

A apărut, da, dar te duce tot pe drum național dacă bagi spre exemplu "Traian-Vuia  -  Margina".

Probabil mai durează puțin....

alibaba

nu putem face aceeasi procedura si cu bucata lipsa din centura Brasov? aici vad ca a mers repede.

icristian

Eu am dat mesaj la google in ambele parti. Probabil autostrada are o prioritate mai mare

dr4qul4

conteaza cate feedback-uri primesc. Daca ii bombardam le vor adauga.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Quest

Da, cineva le-a bagat ardei iute indienilor de la GM, si-au rezolvat astazi toata problema ptr A1 Dumbrava-Margina, aparitie tronson si rutare corecta la noduri.
Pe rutare de la Traian Vuia la Margina inca iti da sa mergi pe DN, desi e absurd.

Multumesc Redox ptr lamuriri.

ashbird

in continuare Lotul nou de pe Centura Brasov nu apare .. Waze ruteaza prin el . dar pe GM nu apare.
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

pasadia

Incepe sa apara si centura Brasov, tronsonul I. Deocamdata segmentul intre DJ103A si DN11, si doar sensul spre DN11.

pasadia

Ce desen ametitor a iesit la nodul Margina:

TibiV

A aparut si intre giratoriul de pe DJ103A si fost centura, dar tot un singur sens - cel spre fosta centura.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Quest

Pasadia, desenul din GM la nod Margina e intr-adevar ametitor...
Ceva nu e in regula, ptr ca traficul nu se ruteaza pe noul segment de A, iar in GM apare asa ceva, din care se vede ca sint 2 layere (sosea & trafic) care nu se suprapun

https://www.google.ro/maps/@45.8589016,22.2453617,16z/data=!5m1!1e1

pasadia

Nope, pe acolo nu e complet si nu ruteaza caci nu stie cum e intersectia aia ciudata.

C0ndu

Quote from: pasadia on March 12, 2017, 03:20:15 PM
Ce desen ametitor a iesit la nodul Margina:
Nodul Margina pe A1 în RO.A.D.2016.32 pe Nuvi 3790