News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 22 Guests are viewing this topic.

myid

@ ciprebbe - urat, foarte urat .
Notificare urgenta catre youtube.
Mascarici si idioti de genul asta, fura si se p*** pe toata munca ta.

TibiV

Cip,
mie imi place mai mult asta:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Atila60

d-nul militianul cel putin mie miar fi RUSINE sa fur munca altuia si sa imi bat joc de ea.

Europiu

Eu i-am pus un mesaj la comentarii. Dar "copyright infringement" poate claimui doar autorul.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

Ionut

Am dat noi copyright infringement.

paulmare

http://www.waze.ro/rrdimg/

In Bucuresti din pacate sunt maxim 12000 de wazeri - la cate masini ? Nu stiu cati au statii pe masini cu tonaj sub 3,5 tone cat sunt restrictiile pe emil racovita, popasului, sportului - in astea 3 directii ai putea-o lua dupa ce te dai jos de pe autostrada
Popasului dimineata, fara cele doua echipaje de la politia voluntari care mai dirijeaza un pic - e oricum cvasi-blocata spre bucuresti-nord

pentium10

Paul, te corectez, sunt 12 000 de wazeri simultan online, dar in total in Bucuresti sunt peste sute de mii de wazeri in sistem inregistrati, in toamna Waze a depasit 1Milion de utilizatori de romania, multi sunt din B.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

paulmare

pentium10 da dar simultan in trafic cate masini sunt in bucuresti la o ora de varf ? din alea sunt max 12000 de wazeri

strainu

Nu confundați numărul de conturi cu numărul de utilizatori activi. De asemenea, depinde și modul de folosire. Pe mine de exemplu mă enervează maxim interfața copilărească a Waze-ului. Când trebuie să ajung undeva în București cu mașina la 9 dimineața folosesc și eu Waze, dar nu și la drumuri lungi, acolo prefer OSMand sau alt program bazat pe OSM. De asemenea, dacă mi se pare unsafe o ocolire sugerată de Waze, o ignor pur și simplu. Presupun că nu sunt singurul care preferă să stea 5 minute în plus în trafic decât să-și rupă mașina pe aleile dintre blocuri.
Mi-e frică să merg pe DN2. Pentru unii, asta înseamnă că n-am ce căuta pe șosele.

voicul

TibiV

Cel mai mishto este comunicatul Politiei Romane (se deschide din linkul postat de tine) ...

https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/sanctiuni-pentru-viteza-excesiva-pe-autostrazi

Astăzi, la ora 08:45, polițiștii au depistat un bărbat, din Cugir, de 28 de ani, care conducea un autoturism, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la km. 294, cu viteza de 226 km/h. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.450 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Si uite asa am aflat de la Politie ca pentru A1 s-a renuntat la traseul Sibiu-Pitesti in favoarea traseului Ramnicu Valcea - Deva. :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

sawkward

Map Maker a fost inlocuit dupa stiinta mea cu Local Guides: https://www.google.com/local/guides/
Pe android exista sigur pentru ca ma tot intreaba. Doar ca eu nu ajung pe acolo. Dar pt. cine e din zona: instalare si report.

Ionut

AUTOSTRADA Orăştie-Sibiu:
Alunecările de teren de pe lotul 3, studiu de caz la Uniunea Geofizicienilor Americani

Alunecările de teren de pe lotul 3 al Autostrăzii Orăştie-Sibiu, între Cunţa şi Sălişte, au fost considerate "o problemă interesantă" de către un cadru universitar britanic, pro-rector pentru cercetare al Universității din Sheffield. Acesta dedicat un articol acestui caz, pe situl de internet al Uniunii Geofizicienilor Americani (UGA).

Alba24

GabiHd

Inca o veste buna: Google s-a apucat de editat la noul segment  :thumbsup:
Sa fi contat si feedback-urile noastre?