News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

GDPR

Am citit si eu komunikatul MT si mi-a atras atentia urmatoarea parte:

"Progresul la alte obiective
...
Finalizarea lucrărilor rest de executat aferente obiectivului «Pasaj denivelat pe Varianta de Ocolire Arad peste liniile CF Brad - CF Curtici - DJ 709B»"

Ce-o fi vrut sa zica? Ceva gen "am infrant"?? Licitatia e in continuare "in desfasurare", iar cea pentru pasajul de peste CF Bucuresti-Arad a ramas "suspendata" undeva prin aer.

marisRO

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR) a avut cheltuieli pentru proiectele de autostrăzi de 152 de milioane de lei pe primele cinci luni ale anului, comparativ cu o prevedere bugetară anuală în valoare de 1,8 miliarde de lei, se arată într-un răspuns dat Ziarului Financiar privind situaţia investiţiilor în infrastructură.

Pentru anul acesta sunt prevăzuţi a fi puşi în folosinţă 56 de kilometri de autostradă, din care 22 de kilometri refacerea lotului 3 pe Orăştie – Sibiu, 15 kilometri un lot pe Lugoj – Deva şi încă 21 de kilometri pe acelaşi lot.

Pentru 2017, este prevăzută livrarea a 185 de kilometri de autostradă. Astfel, ar urma să fie gata 60 de kilometri între Suplacu de Barcău şi Borş, pe autostrada Braşov – Oradea, 24 de kilometri pe Sebeş – Turda,  încă 16 kilometri tot pe Sebeş – Turda şi 22 de kilometri pe Lugoj – Deva. Pentru 2018 este prevăzută deschiderea a 45 de kilometri.

Din cei 56 de kilometri care urmează a fi livraţi în 2016, toţi sunt în Transilvania şi Banat, din cei 185 de kilometri care urmează a fi livraţi în 2017, 182 de kilometri sunt în Transilvania şi Banat, iar 3 kilometri sunt legătura între Bucureşti şi autostrada Bucureşti – Braşov, adică ,,ciotul" lipsă de legătură cu oraşul, rămas nefăcut.

Sursa: http://www.zf.ro/eveniment/dezastru-la-infrastructura-guvernul-tehnocrat-a-cheltuit-pe-autostrazi-doar-152-de-milioane-de-lei-pe-primele-cinci-luni-8-din-suma-alocata-pentru-tot-anul-15520839

alecu26

am scapat de Neferu si dam de altii la fel de capabil la ZF. Mama lor de tehnocrati. Nu lucreaza nimic.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ovideatza

http://www.capital.ro/catalin-drula-consilierul-premierul-ciolos-inscaunat-secretar-de-stat-la-ministerul-transporturilor.html

Trecand peste titlu si articol, sper sa fie asa, sa avem macar un secretar de stat despre care putem afirma cu tarie ca e acolo sa faca treaba, si sper sa i se ofere si atributii relevante scopului.

usiabc

^^
Sa vezi de acuma comentariile asa zisului grup de initiativa.... :D

mirceaVRo

Felicitari pentru noua functie lui Catalin !
"Pentru 2017, este prevăzută livrarea a 185 de kilometri de autostradă." daca ar fi asa ar fi cea mai mare livrare dupa numarul de kilometri de pana acum ?

yetiman

Daca luam in calcul ca jumatate din ei trebuiau sa fie livrati in 2016, situatia nu mai e asa roza.

Ca putem sa facem si altfel - sa amanam toate deschiderile pana in 2020 si atunci vom avea cel mai grozav an cu peste 500 km intr-un singur an. wow...

:bash:
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

dr4qul4

Cu siguranta va termina corsan cei 60 de km la care au inceput sa curete rigolele  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adiarc

E incredibil câta lipsa de decenta ( sa nu zic direct nesimțire ),pot avea unii care au ținut peste un an ,sau chiar 2 (CB ) ,blocate ,toate proiectele de infrastructura ( blocaj apărut tot prin presiuni de la acestia catre constructori de a lucra ilegal ),sa vina cu tot felul de tentative de distorsionare a adevărului,la adresa unor oameni care au reușit in 6 luni sa le deblocheze,dupa lupte "eroice"
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

clau

Uitati-va la Basulescu Goga Neaga etc etc... Cum sa ceri decenta de la astia? Problema e ca de astia sunt peste tot! Saptamanal dau intr-un fel sau altul de asemenea " minti luminate"! E plina tara... De aia suntem unde suntem. Se poate vedea dupa audienta unor asa zise "televiziuni" ce suntem ca popor... Si oameni ca cei enumerati sigur sunt si la Agentia de (asa zisa) protectie a Mediului...

adiarc

Legat de accesul neîngrădit al cetățenilor la informațiile de interes public....

Astăzi,Directorul Penitenciarului Codlea a pierdut definitiv procesul cu un ONG,pt refuzul de a oferi informații de interes public in termenul legal.

acesta trebuie sa plătească o amenda de 210 lei ,pt fiecare zii de intârziere in furnizarea răspunsului ( in total 94 zile de intârziere si o suma de plata de 19750 lei )

Am urmărit din curiozitate cazul si mi se pare un precedent excelent pt cetățenii onești ,dar si pt indivizii,directorii,directorașii,asa numiții baroni de instituție ,care conduc companii de stat de tipul "stat in stat" si care înțeleg sa aplice legea selectiv,dupa bunul plac,lucru inacceptabil intr-o democrație.
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

Quest

Guys, tot caut si nu gasesc, cred ca aici in parcare a pus recent cineva o filmare din masina cu o autostrada italiana, viaducte, tuneluri, ceva de vis ca si lucrari. Stiti unde e postarea ?
Mersi.
Common sense will get you far !

adiarc

Am o nelămurire....ce înseamnă la mașinile cu diplomați străini (presupun), înmatriculate in RO,indicativul TC ?

MRS

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

Quest

^ Eu stiam ca e Transport Consular.
Common sense will get you far !