News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Europiu

Voi sunteti acolo, asa ca lamuriti-ma: sunt ziaristii lui peste prajit sau, mai degraba, cei ce-i platesc?
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

clau

Felicitari guvernului, MT, Cnadnr si lui cutter si altii ca el care au contribuit la aceasta OUG... E o prima realizare importanta! Asta chiar e un prim pas pozitiv pt infrastructura...

Io

Quote from: Europiu on March 16, 2016, 03:47:39 PM
Voi sunteti acolo, asa ca lamuriti-ma: sunt ziaristii lui peste prajit sau, mai degraba, cei ce-i platesc?

Raspunsul e un si si.
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

marisRO

http://evenimente.zf.ro/eveniment-zf-transport-logistics-summit-16-15099481

Nu ar fi bine ca API sa participe? Asa se implica mai activ in toate probleme de infrastructura, devine un partener de dialog ce reprezinta societatea civila si creste vizibilitatea asociatiei.

Ionut

^ E un eveniment OK, pacat ca nu este despre infrastructura, ci doar despre logistica & transport. Vad ca temele de discutie sunt pentru transporatori. Se acopera doar tangential partea de infrastructura. Nu cred ca este util pentru noi evenimentul. Poate doar sa ne facem niste cunostinte si cam atat. :)

Daca mai aflati de evenimente sa ne spuneti. Multumim! :cheers:
Hm, poate facem noi unul. :D

Ionut

Mda, deci a fost o problema foarte mare cu serverul din US pe care am contul de gazduire. S-au fript mai multe baze de date, inclusiv cea de pe acest forum. A fost crapat serverul mai bine de 17 ore si baza de date a fost avariata destul de serios, asa ca s-a facut un restore. S-au pierdut, din fericire, DOAR CATEVA ORE de comentarii. Bine ca exista backup.

Ar trebui sa fie OK acum totul... e prima data cand se intampla asta, sper sa fie si ultima.

Ei, acum vedeti si voi cum este fara forum. :lol:

:cheers:

LE: parca acum merge mai rapid forumul. :o
LLE: of, vad ca trebuie sa modific iar semnatura mea, am modificat-o dupa ultimul backup! Ziceti si voi ceva, 2-10, 2-10. :lol: Lipseste ceva?

Allex

Mai aveam putin si intram in sevraj  :(( . E rau tare fara forum, mai ales in weekend.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

TibiV

Putem să-i dăm în judecată pe americani să le cerem bani pentru traumele psihice produse unui număr atât de mare de persoane ?...

Just joking.... :D

Dar a fost horror... :(

Thanks God we're back in business !
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Horațiu 87

eu cred ca ne saboteaza CNADNR-ul  :lol: :lol: pentru ca stam prea mult pe capul lor

Ionut

Am descarcat de pe server backup-ul cu baza de date cu cateva ORE inainte de a pica serverul. :lol: Cred ca am avut o presimtire... Am backup-ul bazei de date si in cloud, si pe harddisk si pe server. :lol: Da, stiu, sunt paranoic, dar uite ca nu degeaba. De data asta a mers restore direct de pe server pentru ca acel backup nu era stricat. Uneori cand crapa grav serverele se strica inclusiv backup-urile (de-asta trebuie sa ai backup in mai multe locuri). M-am enervat foarte tare pe americani ca s-au miscat greu de tot.

Din cauza lor trebuie sa-mi refac semnatura. :bash:

TibiV

Bine că eşti paranoic... :)
Oricum, au dispărut doar vreo 4-5 ore de postări...

@Hory
M-am gândit şi eu că au angajat nişte hackeri... Fie CNADNR, fie Salini... :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Io

Io intrasem la idei. Vad ca nu ma pot conecta de-aci. Ok, hai de pe telefon. Sufletu'. Caut sa vad daca forumul e activ. Toate, dar toate mi-au spus ca e on line! Mai sa fie! Am scris ceva aiurea? Posibil dar oamenii nu sint genul care baneaza ip-ul. Pina la urma am trimis un mail aici si mi s-a raspuns repede. Multumesc. Rau fara forum. Bine ne-am reintilnit!  :cheers:
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

stangabriel

Aseara a fost Ora Pamantului , pusesem un link cu stirea. Poate au scos si ei din priza tot, peste zi, sa nu mai consume  :D. Ma uitam pe graficul transelectrica si sa zicem, comparativ cu sambata trecuta, intre ora 20.50 si 21.00 diferenta a fost de 100 MW consum mai mic. Consider ca e prea mica diferenta sa spuneam ca a fost intentionat. Simbolic a fost. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20876973-ora-pamantului-centrele-marilor-orase-vor-sambata-seara-intuneric.htm

__dir

daca era un DDOS nu se mai vedea acel crash de mysql :), eu banuiesc o supraincarcare a DB-ului, au si astea nevoie de un optimize din cand in cand.

LE:
DDOS - distributed denial of service - atacuri de crapa totul (protectie oricum asigurata de CloudFlare)
Mysql - baza de date din spatele forumului.
Un optimize e ca un defragmenting pentru HDD