News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

(Dai refresh la pagina, ca am plusat cu ceva)

Sa nu credeti ca sunt cine-stie ce munti de mii de metri altitudine.

TibiV

Chiar ai pus sare pe rană... :)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Btw, ar sta bine gaurilor alea in Meseș, nu?

horatiu.cosma

Apropo de tunelul Meses, in 01.10.2015 se implinesc 6 luni de la semnarea contractului. Contractul, conform informatiilor de pe site-ul CNADNR, e de 12 luni, din care primele 6 pentru realizarea SF-ului, si urmatoarele 6 luni pentru asistenta acordata Beneficiarului. Ar avea sens sa intrebam daca s-a finalizat SF-ul, poate aflam ceva informatii despre rezultatul SF-ului?

jalemare

http://www.mediafax.ro/social/accident-grav-pe-dn1-doua-persoane-au-murit-si-sapte-au-fost-ranite-dupa-ce-un-autoturism-s-a-ciocnit-cu-un-autobuz-14760862
Inca doi romani, foarte tineri, pe constiinta CNADNR!
As fi curios cati morti au pe constiinta, in ultimii 25 de ani, impotentii care s-au perindat pe la conducerea institutiilor abilitate cu constructia/modernizarea/intretinerea drumurilor si autostrazilor din Romania.

Allex

^
Aici este vorba de neatentia la volan, sunt de acord ca CNADNR se face responsabila de pierderea multor vieti omenesti, dar aici nu este cazul. Lipsa infrastructurii si sofatul imprudent sunt chestii diferite (desi cand sunt prezente amandoua rezultatul este de cele mai multe ori fatal)
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

danutzu_1069

S-avem pardon. Cauza accidentului este neadaptarea vitezei la conditiile carosabilului.
Nu vad ce treaba are CNADNR-ul!!

ashbird

daca are CNADNR o vina este ca atunci cand s-a reabilitat drumul nu au facut nimic ca sa elimine acea curba care genereaza accidente stupide.

https://goo.gl/maps/TyKgWZ8emPs
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

pasadia

ashbird, ma indoiesc ca acolo a avut loc accidentul. Curba respectiva se "bucura" acum de parapeti New Jersey, imi e greu sa cred ca accidentul frontal ar fi putut avea loc acolo.

Mai degraba se intampla accidente mai la vest, chiar inainte de Persani. Cei care vin dispre Fagaras se baga in depasire cam in orb, imediat dupa iesirea din Persani, "nemultumiti" ca au stat in spatele celor care au respectat limita de 30km/h. Dar oricum astea sunt speculatii inutile cat timp nu stim locul exact in care s-a petrecut accidentul.

dr4qul4

era destul de greu sa corecteze curba.
Singura varianta era un viaduct destul de lung si foarte scump. Acea curba are o diferenta de nivel de peste 50 m...
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

bogdymol

N-am gasit un loc mai bun sa pun asta: Nodul de autostrada Hasashi din Tokyo, Japonia

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

MNU

yetiman

:D nimic deosebit. Inca un DX adaugat la nodul de la Turda si o sa arate similar...  :lol:
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

pasadia

Dx Turda - Halmeu, nu?  ;)