News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Goldmund

Toata ziua coada imensa si la Consulatul Stuttgart - de curand eu am ajuns acasa, asta e...

adiarc

nu te lasa...voteza...orice-ar fii
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

nicolaem

e rusinos ce se intampla in diaspora. Melescanu spune ca "sunt turisti care au plecat in excursii sa voteze"
mama ei de manipulare ....

mariansb

Eu nu aveam de gand sa votez, dar ceea ce am vazut azi ma face sa ies in cateva minute si sa o fac .
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

adiarc

chiar m-am gandit la tine...ca totusi te implici dar nu ai mers la vot in primul tur...bravo...felicitari , pt ca protestezi impotriva acestui evident abuz impotriva unui drept constitutional , care nu este proasta organizare ci mai degraba organizare voit proasta , pt a limita nr votantilor
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

adiarc

http://www.zf.ro/eveniment/cei-mai-mari-investitori-ai-romaniei-sunt-tinuti-la-coada-13568725

Cei mai mari investitori ai României, românii plecaţi în străinătate, sunt puşi să stea la coadă ore în şir pentru un drept la fel de comun într-o democraţie ca respiraţia: votul.

spy_flo

Cei care nu apucă la Viena sa voteze la Bratislava e liber. Îmi pare foarte rău că nu am avut acces la internet mai devreme. Adresa este 45 ticha Bratislava

iuli

La Stuttgart se stă la coadă de la 11 și încă nu s-a ajuns în față.

Bătaie de joc!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

igorashu

Nu vă dați bătuți. S-a cerut OUG pentru prelungirea votului până la 24:00.

bogdymol

M-am intors la Ambasada de la Viena si la Centrul Cultural Roman. Coada e un sfert din ce a fost de dimineata. Va apuca toata lumea sa voteze daca nu se mai aduna.

La Centrul Cultural pana la ora 16 au votat 2150 persoane.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

BEC a refuzat cererile sectiilor de votare din diaspora de a prelungi programul de vot!!!

Deci va iesi cu scandal!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

anacronox

jale mare la Haznaua 3! :D

panda_no 5

Fiica mea e la un master in Austria.
Pt ca in primul tur nu a reusit sa voteze si pentru ca universitatea este in Klagenfurt, s-au organizat cu alti studenti din zona, au plecat cu 6 autoturisme la Ljubliana in Slovenia.
Sectii de votare in Austria nu au fost decat in Viena si Graz orase mai indepartate decat Ljubliana.
Au votat toti rapid, ambasadorul de acolo cred ca a fost incantat de idea lor pt ca a vrut sa faca o fotografie cu tot grupul.

AFC

Bravo lor, si tie panda_no_5 ca ai educat-o bine ! Fica-mea a votat acum pentru prima data fiind impresionata de situatia din diaspora. Oricum se pare ca sectiile de votare din Bucuresti suporta si la ora asta un aflux mare de votanti, in special tineri. :)
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

dorum

Semnale ar fi ca iese bine!!! Mai mult de atat nu zic aici, ma abtin! Respect Panda_no 5, de fapt fiicei tale si cercului ei de prieteni, RESPECT celor ce au votat afara... se pare ca se apropie numarul de 300.000, poate chiar va depasi...