News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tavi

Oo, Doamne! ... Traieste?  ???

ciprebbe

da, i-au dat si la TV
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alecu26

pe faleza constanta? unde e?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Harry

ciprebbe

E-republik

alecu26

nu am facebook.

PLS....chiar sunt din zona...si vreau. Iar daca ar face si ceva bretea de legatura....de la viitoarea autostrada...hmm
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ciprebbe

e in aer proiectul, constructorul a cerut suplimentare si s-a ajuns la reziliere
E-republik

alecu26

fuck. :(

era lucrare mare totusi. si cu pretentii. Nu stiu cine a fost...probabil local...dar trebuia dat cuiva cu ceva experienta pe chestia asta. Si nu cel mai ieftin.

ciprebbe

lucrarile erau la 89%
E-republik

ciprebbe

Fiti eroi in turul II

Avem colegi care au plecat cu noaptea in cap, parcurg sute de km  ca sa poata vota in diaspora.
Deja sunt cozi de 400-500 de oameni acum la ora deschiderii, (la Munchen sunt peste 1000 )
Jos palaria pt voi baieti, suntem alaturi de voi asa cum ne demonstrati si voi ca sunteti alaturi de noi.

PS: Azi e mai slabit lantul aici in parcare insa va rog sa nu sarim calul. Multumesc anticipat.
E-republik

ciprebbe

Viena acum

by bogdymol
E-republik

bogdymol

Coada e de 6-700 persoane pana la intrarea pe poarta de la Institutul Cultural din Viena, si creste. La ambasada sunt si mai multi.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

spy_flo

Ma pregătesc sa votez la Bratislava. @bogdymol,nu suntem departe unu de celălalt. Nu știu încă ce o fi pe la Bratislava dar se merită un drum de 40 km alternativa la Viena.

laszlo.robert

Mergem sa votam toata familia ,Mantova .Italia.poate reusim sa schimbam ceva.DUPA 15 ANI IN ITALIA VREM SA NE INTOARCEM ACASA.

ciprebbe

Spy_flo Scrie aici cum e cand ajungi sa dam mai departe, poate e mai liber acolo.
E-republik