News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Nashipa

In Romania nu exista institutia Politia Nationala.

MNU

Quote from: Nashipa on November 08, 2014, 08:26:23 PM
In Romania nu exista institutia Politia Nationala.

Cred ca ai inteles foarte bine ce am vrut sa spun.

Nashipa

Nu eu trebuie sa inteleg, colegii de pe forum trebuie informati corect.

Archi

Quote from: reed on November 08, 2014, 03:18:23 PM

:lolz: politia si campania electorala

Astazi pe DN6 la iesire din Remetea Mare, o dubita foarte asemanatoare cu cea din filmulet posibil aceeasi, m-a depasit cu o nesimtire maxima. Practic depasea fara sa-i pese daca vine din fata fortand masinile de pe contrasens sa se traga pe dreapta (noroc ca avea un soi de girofar). Dupa intamplare am aflat ca Ponta a fost la deschiderea noilor PTF din judetul Timis... Oricum aici nu a avut curaj sa-si puna poza pe masina  :nono:

nenea_hartia

@Nashipa: Cred că toți colegii de pe forum au înțeles foarte bine ce a vrut să spună MNU.

Ionut

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

dr4qul4

WOW!!!! Cați intelectuali au ieșit in strada.  :lol:
Alt candidat, aceeași strategie. Mai nou si aceeași lozinca.
Dreapta are o campanie 2.0. Fac totul online. Posturi, share-uri si mai nou "eventuri".
Dar au mai puține like-uri decât stânga. De ce oare?
Cam putini totuși in orașele unde ajutoarele sociale sunt plătite de primari PSD.
Blaga are nevoie de un refresh.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

Baieti, parca stabilisem ceva. :)

TibiV

Vesti 50% proaste pentru bucurestenii care stau in Berceni (soselele Oltenitei / Berceni /Obregia), 50% bune.

Se pare ca de maine incepe lucrul si la sensul Nitu Vasile-Vacaresti al Pasajului de la Pta Sudului.

Asta inseamna ca brambureala din intersectie va atinge noi cote abisale...

Detalii pe thread-ul Pasaj subteran Pta Sudului.

Si ceva noutati la strapungerea N.Grogorescu - Splai...

Enjoy! 

(enjoy doar pt cei care NU stau in Berceni...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cetatean

Sper ca am ales sa scriu in subiectul care trebuie.
- se pare ca in urma "amenzii" de 1 miliard, toate proiectele finantate din fondurile europene vor fi supuse unor conditii speciale.
- din cate am inteles exista un termen de 31.12 .2015 pentru cheltuirea banilor.
- pentru aprobare (cine,cum,cat primeste), toate proiectele trebuie sa prezinte o fazare (cheltuire a banilor in perioada ramasa)
- lucrarile o sa aibe parte de un audit prin aprilie 2015, prin care se va stabili daca o sa mai primeasca restul de finatare.
- daca trec peste acest audit o sa mai aibe parte de inca unul prin iunie 2015.
- ce m-a uimit a fost urmatoarea fraza...daca ai zis ca o sa cheltuiesti 10 lei si ai cheltuit 9.9 nu e ok...deci constructorii vor trebui sa aprecieze foarte bine cat vor lucra. 
- dupa cum se stie "pentru fiecare m de autostrada, trebuie un mc de hartie" asa ca spor la treaba!
- corectia asta de un miliard cica ar fi din cauza papetariei, care a fost luata la puricat si au fost se pare extrem de multe cazuri in care au lipsit acte.
- ciclul asta constructor,consultanta,CNADNR,MT si UE...ne cam da de furca si acum dupa aproape 8 ani de la aderare.
- ce este si mai trist, de fapt cel mai trist...este ca pentru viitorul ciclu 2014-2020 stam rau de tot...asa ca vreo 2-3 ani s-ar putea sa nu mai pupam bani aka licitatii deci un mare NU la lucrari.
- se aplica la toate tipurile de lucrari pe fonduri.

adiarc

altii ( de ex polonezi  ) , lucreaza deja pe exercitiul 2014-2020...noi nici MP nu-l avem gata ..... , nici SF-ul de la Sb-Pitesti nu e gata si nici vointa politica de a o face nu exista...ceea ce inseamna ca pana la inceperea de lucrari pe urm exercitiu va mai trece minim un an...eu estimez ca in cel mai oprimist scenariu sa avem ctr semnate la incep lui 2016.....personal cred ca unele institutii ale statului ar trebuii sa se sesizeze pt subminarea interesului national , pt ca aici nu mai avem de a face cu incompetenta ci avem dedicatii fara numar
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

alecu26

Quote from: florin74 on November 07, 2014, 10:33:28 PM
A mai picat o firma de partid a PSD-ului. IMOBLUX   Construct. Aripa Vanghelie. I-a calcat Diicot. Evaziune fiscala.  57 milioane lei prejudiciu. A mai rămas TelDrum, Vega 93 dintre cele mai marisoare de la PSD. Cel putin pe astea le stiu eu. Pariuri cine urmează? Astia tocmai un castigat un lot din centura alesd si erau foarte agresivi in preturi. Avem acum explicatia.Apropo, la autostrada Tg Mures Ogra cine a fost pe primul loc? Vega 93. Si pe al doilea lot au fost pe locul 2. Teldrum au fost si ei pe locul 2 la Ogra Iernut. Cum se leagă intre ele...

Lot 1: tgm ungheni si drum de legatura.

1   JV COGEFA-SECOL-SIMCO
2   JV LEMACONS-VEGA93-ARCADA
3   JV CONSTRUCTORA SAN JOSE-IMOBLUX

Lot 2: Unghen_ogra

1   JV LEMACONS - VEGA93 - ARCADA

Teldrum a fost pe locul 2 la acel lot mic de 3 km....in care Geiger a mers sinucigas.

De unde ai stirea? nu gasesc nimic pe net.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).