News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

adiarc

postez aici , pt ca nu stiu unde altundeva as putea sa o fac
aduc in actualitate problema cladirilor istorice nereabilitate...adevarate comori , dar si bombe cu ceas pt trecatori
astazi , trecand prin Tg.Mures am vazut pancarda interesanta de mai jos
oare cand se vor da amenzi usturatoare...mergandu-se chiar pana la confiscarea cladirii , in cazuri extreme
stiu ca pare prea dur , dar acum aprox 2 ani o persoana a murit , in Sibiu , dupa ce a fost lovita in cap de un ornament cazut de pe o astfel de cladire....

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

iuli

Tocmai ce s-a confirmat că emisiunea lui Guran rămâne în grilă.

Și să fim serioși, dacă erau alții la guvernare nu ar fi făcut la fel?

Dă-o încolo de politică că nu merită nici un bob de atenție!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

adiarc

a...super...atunci sterg chiar eu postul
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ashbird

si la Brasov a murit o persoana cand i-a picat o bucata de fatada in cap. apoi au reabilitat de urgenta cladirea.
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

Danny550394

http://www.gandul.info/financiar/subway-deschide-primul-restaurant-drive-thru-din-romania-12845970?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi+200&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul
:o :o :o :o :o

Restaurantul are o suprafaţă de 160 metri pătraţi şi are capacitatea să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic.

"Restaurantul este amplasat într-o locaţie strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depăşeşte un million de autovehicule zilnic. Inaugurarea noului restaurant marchează al 20-lea restaurant Subway din România şi urmăreşte ruta internaţională de dezvoltare a reţelei de restaurante, care în curând va depăşi 42.000 de restaurante deschise la nivel mondial", se menţioneză în comunicat. :lol: :lol: :lol:

ashbird

nu vad ce e de ras ... este in parcarea de la intersectia DN7 cu DN1
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

Archi

64 persoane zilnc??
mza = 1 milion??

:lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

dr4qul4

Probabil e o greșeală.
La Subway se servește sandwich-uri. Or vi ele bune, dar tot rapid se fac sunt.
Mai degrabă se pot servi 64 pe ora, nu pe zi.
Cel de la cocor vinde si 100 de sandviciuri in orele de varf.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

MRS

Iashington city, this weekend :)

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

Tavi

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Goldmund

Cineva se intreba daca e normal ca pe A1 sa avem debleuri uriase in loc de tuneluri. Am gasit o filmare(intre orasul Beppu - cca. 120mii loc.) si orasul Kiyama(cca.18mii loc.), filmare care merita vazuta
1-pentru numarul si marimea debleurilor prezentate
2-pentru numarul mare de spatii de servicii pe aprox. 80km autostrada din provincia japoneza(autorul filmului ne arata toate spatiile de servicii existente pe acel segment de autostrada! - probabil ca si el le gaseste f.f. importante pentru calator...
Vizionare placuta!
www.youtube.com/watch?v=_U4Oi9y0t6g

stangabriel

Daca dealul Aciliu era alcatuit dintr-o roca mai tare,debleul era mult mai strans,asa cum gasim in Japonia.

Eu imi aduc aminte despre parcari ceva amuzant. Fiecare Wc avea un stil diferit. Unele  prezentau poze din fiecare oras important din lume,apoi elemente de arhitectura specifice. Nu am gasit nici una sa copieze Bucurestiul. :D  Apoi regulile erau scrise pe un afis cu  reprezentare din desene animate. Imi pareau foarte calde,apropiate de om cu mai multe sanse sa fie respectate. Scrise binenteles in mai multe limbi.

Am oprit in parcari ce aveau 12 cosuri de gunoi de selectare. Carton tare,moale,plastic,sticla...si asa mai departe. Chiar era o placere sa opresti,iar de obicei,desi mai departe de autostrada,erau amplasate in puncte de belvedere.

Alta chestie diferita,autostrazile aveau limitari dese la 90km/h,chiar daca nu imi parea zona periculoasa....oamenii respectau regula si GTR-uri de sute de cai mergeau in coloana dupa autocar. Apropo de dorinta noastra de a zbura pe Valea Prahovei cu 140 obligatoriu.

alecu26

mai sunt filmari de genul asta din japonia. Iti dau impresia ca mai este putin si se va ajunge la circulat automat pe autostrazile lor. Adica...intri in flux si te lipesti cumva de masinile din fata si asa se circula...constanta, fara depasiri. Cumva ca un trenulet in care te incadrezi si dupa aia poti parasi cand vrei.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cutter

Știu că așteptați cu toții Masterplan-ul.

Iată că Ministerul Transporturilor s-a gîndit la noi și a dat acest important comunicat astăzi:
A fost aprobată finanţarea pentru proiectul ,,Achiziţie de obiecte promoţionale pentru promovarea POS–T la finele anului 2013"

Să-i felicităm cu toții pentru această importantă realizare. Așteptăm și detalii despre acest important proiect care iată suplinește lipsa planurilor de construcție de infrastructură. Dar dacă avem pixuri, calendare și brelocuri, e bine.