News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sebba

Quote from: dr4qul4 on March 06, 2014, 10:34:16 AM
haideti sa fim realisti, acesta a fost planul inca de la inceput. Semnam intai VP si imediat dupa ne facem ca cedam presiunilor. Presiuni care au aparut doar dupa semnarea VP !
a naibii coincidenta.

da, da, e clar ca sunt manevre si intelegeri interne dar in acelasi timp interesul renault fata de finalizarea A1 S-P cred ca exista si acele intelegeri pleaca cumva si de la chestia asta
macar asa... dar sa se faca odata... ca ies la pensie si vine parkinsonu peste mine... sa apuc si eu sa ma dau pe A de la Arad pana pe Litoral :lol:
sau vine alzheimeru si uit ca au terminat-o si merg tot pe DN-uri :lol: :lol:
Sailing away! S/Y Haimana

reed

Hai sa mai traim vreo 10 ani sa vedem ce s-o intampla...

dorum

hai sa speram ca atunci cand vine alzheimeru peste noi, uitam ce iesire tra sa folosim de pe Ax sa ajungem la destinatie... :) :)

bogdymol

^ Ne uitam dupa semnele cu Bucuresti de pe A1 Deva-Sibiu :lol:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Piata Operei, Timisoara:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

Adica in Tm UPC-ul are mai mult de 1 Gigabit ca RCS&RDS?
Ar fi tare asta.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

DE vreo luna si ceva au umplut orasul de bannere si alte materiale promotionale. Bull-shit, tocmai ce RDS in Timisoara umple toate apartamentele cu fibra direct in ONT in casa, nu cu fibra pe casa scarii intr-un switch si de acolo in apartament. Dar na, doar atat mai pot oferi UPC, reclama...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Cred ca mesajul este altul: conform unor statistici, in Timisoara, UPC are mai multi clienti decat RCS-RDS, iar deoarece oferta Gbps a RDS-RCS-ului a intrat pe piata dupa publicarea clasamentului din 2013 conform caruia Timisoara ar fi pe primul loc in lume la viteza de download, iaca UPC-ul isi aroga acest merit. Pe buna dreptate, zic eu.

Evident ca parerile sunt impartite.

bogdymol

De pe trafictube.ro:

Quotehttp://www.youtube.com/v/vkloY2RMZKg

Pentru cei care se intreaba cu ce se ocupa paza de pe A2

drumurile mele

marcelbanu

Un ghiolban cu numere de Franța în parcarea Real, Deva, 8 martie 2014

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

ciprebbe

Mai exista Real in Deva?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

cezar-mario2012

A vrut să fie sigur ca nu-i lovește nimeni masina :lol:

MHN

ciprebbe, sunt ultimele zile ale unitatii real,- inaintea transformarii in Auchan.

MRS

A disabled person? No, just another clever  >:(

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

marcelbanu

Păcat că nu am avut aparatul foto la mine
cînd poliția locală Deva ridica Logan-ul unui ,,handicapat"
așa cum ar fi trebuit procedat cu toți ghiolbanii de acest gen !!
Nu avea inscripția respectivă lipită pe parbriz...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !