News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

26ld

^Ahahahaha, eu pun oricum din principiu, doar ca e bine sa li se mai reaminteasca unora ca vorba costa, inclusiv aici. Asa cum doneaza celor care filmeaza, asa pot si pe aici, ca doar de aici isi iau majoritatea informatiilor. Chiar daca ei injura pe unde pot API, ei sunt cei care sunt mereu online si fac "hate-watch" doar sa mai propage niste ura prin comentarii la youtube sau facebook.

catalin2407

@Ionut ,în logica mea de om care dă întâi încredere oamenilor și apoi pune interese mărunte în fața, nu am putut (și încă nu pot) găsi vreo explicație rezonabilă pentru care să se prioritizeze cu diferențe de o zi deschiderea T1 și T4. Toate televiziunile și programele de știri au menționat succesul Ozaltin care au terminat mai devreme decât termenul contractual, nimeni nu a zis nimic de UMB. În mintea mea este absolut ilogică o astfel de prioritizare premeditată fără vreo importanță pentru cineva.
Îmi cer scuze dacă amfirmatiile mele au fost considerate ofensatoare.
Chiar dacă mi-am făcut cont recent, urmăresc forumul de ani de zile. Din păcate, în ultimul timp, în ciuda unor reușite în materie de construcție de autostrăzi ca niciodată în trecut, accentul se tot pune pe nu știu ce jocuri de culise. Eu, unul, nu sunt interesat de așa ceva, mai ales ca multe se bazează pe speculații fără o bază reală.
În orice caz, de acum înainte, mă voi limita la a comenta exclusiv pe marginea proiectelor.

carutasul

un prieten de-al meu se jură că a mers joi pe ambele loturi din întâmplare. Acum nu știu, or fi dat balizele la o parte mai devreme și doar "tăierea panglicii" a fost ieri. Oricum, la bulibășeala care e acum în societate nu cred că a mai avut nici un efect tăiatul panglicii, dar probabil așa e scriptul ei merg înainte cu el...

TVlad

Fara legatura cu ce discutam mai devreme: am remarcat ca o parte dintre colegii forumisti scriu lunile anului cu majuscula. Ii rog sa tina cont ca nu e ca in engleza. In romaneste se scriu cu litera mica.

Ca sa nu fie simplu, evident ca exista si o exceptie: referirea la o data anume desemnata zi libera legala se face folosind majuscula: exemplu 24 Ianuarie sau 1 Iunie.

dumbravaandrei

Posibil ca pentru mulți utilizatori, să încerce telefonul/pc-ul să facă o ,,corectare" automată și atunci ies niște struțo-cămile. E aproape imposibil să dezactivezi permanent acest comportament al tastaturii sau al browser-elor. Să vezi ce frumos e când de multe ori schimbă de unele singure poziția cursorului la început de cuvânt că vrea să corecteze ceva și tu îți scrii ideea mai departe.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

oneLess

^^ Poliția gramaticii forumului ar putea să învețe să scrie și cu diacritice.
Cele românești.
Sunt doar cinci.
ăîșțâ. ĂÎȘȚÂ.
Se găsesc și pe tastatură și în dicționar.
Nu ești singurul.
Apoi criticați !

gabim

Eu folosesc layout-ul englez la tastatura, asa ca nu am diacriticele romanesti, merita sa fiu ostracizat pentru asta? Ca sa revin cat de cat la subiect, imi permit sa mentionez si eu ca apreciez foarte mult acest forum si il urmaresc de cativa ani buni, chiar daca postez relativ rar.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

GIV

ce probleme au unii frate...

Ionut

Crăciun fericit tuturor!

SB76UFO

Crăciun binecuvântat cu sănătate și bucurii!🎄
"Prostia este eternă și invincibilă"

jalemare

Crăciun fericit, cu sănătate și bucurii!

stangabriel

reed

de la un polonez care vorbește română: Crăcit Fericiun :lol:

carutasul

hai că mi-ați adus aminte de o întâmplare reală: o verișoară, la grădiniță, grupa mică.... acasă "moș Crăciun, moș Crăciun", la grădiniță "moș Gerilă, moș Gerilă" ... că de, așa erau vremurile, în final i-a încurcat și l-a primit pe "moș Crăcilă" :)

TibiV

La Multi Ani!
Si la multi kilometri in plus...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)