News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

Ionut

Fac o mărturisire, să nu ziceți că nu v-am zis. Azi PUM face 13 ani. Teoretic un motiv bun de băut și urări de la mulți ani dar simt că, pentru mine, povestea se apropie de sfârșit.

Chiar ieri, cu greu am scos bani din buzunar pentru hosting pe încă un an însă, în acest ritm, la anul nu se mai repetă figura.

Vorba artistului, pe banii mei și pe muzica mea...

Nu mai am energie, e prea mult să fiu înjurat și jignit peste tot, gratuit, inclusiv aici pe forum. E o muncă pe care cu greu o mai fac.

Mulțumesc tuturor celor care ați contribuit și ați susținut comunitatea! Poate se va întâmpla ceva, poate se va schimba situația anul viitor. Dar nu aș paria pe asta.

TibiV

@Ionut ,

nu renunta si nu abandona...

Ceea ce ai creat aici (forumul, dar si API) chiar conteaza pentru Romania. Muuult.

Injuraturile?...
Pai tocmai astea arata ca ai facut o treaba grozava!...

Si vei avea in continuare sustinerea financiara din partea noastra, a celor care deschidem forumul la 6 dimineata, sa vedem ce mai este "nou" pe domeniu...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

kitsune

@Ionut, subscriu celor spuse de @TibiV mai sus.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

BIGRED1984

@Ionut 
Sper sa gasesti puterea de a continua, reprezinti intr-adevar societatea civila prin forum si vocea ta la TV. 

Daca imi permiti o analogie, se spune ca un bun arbitru de fotbal e cel ce stie sa priveasca in alta parte atunci cand e cazul dar ferm cand ia o decizie.

Daca poti sa te detasezi putin si sa nu mai pui la suflet detractorii si sa conduci doar cu biciul ban-ului posibil sa fie mai bine.

Ar fi o zi trista daca ai pleca si nu ai mai fi pentru a tine totul in ordine pe aici.
Eu chiar iti si ne urez "La multi ani!"

GIV

@Ionut cat duce hostul anual?

Mascarpone

Salutare
Am observat ca butonul de generare a arhivei cu documentatia licitatiilor nu functioneaza asa ca m-am gandit sa vin cu un script care sa faca scraping la toate fisierele.
Codul il executati in browser utilizand consola.
Apasati F12 pentru a deschide consola
Scrieti allow pasting si apasati enter

Copiati script-ul de mai jos si ii faceti paste in consola apoi enter.

const delay = ms => new Promise(resolve => setTimeout(resolve, ms));

const downloadFiles = async () => {
  const links = document.querySelectorAll('a.download-link');
  const filesToDownload = [];
  const failedDownloads = [];

links.forEach(link => {
    const fileName = link.innerText.trim();
    const downloadUrl = link.getAttribute('down-link');
    const fullUrl = window.location.origin + '/' + downloadUrl;

filesToDownload.push({ fileName, fullUrl });
  });
  console.log("fisiere gasite:", filesToDownload);

const downloadFile = async (file) => {
    const { fileName, fullUrl } = file;
    try {
      await fetch(fullUrl, {
        method: 'POST',
        headers: {
          'Content-Type': 'application/json'
        },
        body: JSON.stringify({})
      });
      const response = await fetch(fullUrl);
      if (!response.ok) throw new Error(`GET failed with status ${response.status}`);
      const blob = await response.blob();
      const url = window.URL.createObjectURL(blob);
      const a = document.createElement('a');
      a.href = url;
      a.download = fileName;
      document.body.appendChild(a);
      a.click();
      document.body.removeChild(a);
      console.log(`fisier descarcat: ${fileName}`);
    } catch (error) {
      console.error(`eroare la descarcarea fisierului: ${fileName}`, error);
      return false;
    }
    return true;
  };

for (const file of filesToDownload) {
    const success = await downloadFile(file);
    if (!success) {
      failedDownloads.push(file);
    }
    await delay(2000);
  }

if (failedDownloads.length > 0) {
    console.log("reincercare pentru fisierele: ", failedDownloads);
    for (const file of failedDownloads) {
      const success = await downloadFile(file);
      if (!success) {
        console.error(`eroare la descarcarea fisierului: ${file.fileName}`);
      }
      await delay(2000);
    }
  }
  console.log("done");
};

Apelati functia downloadFiles();  -> enter

Asteptati  :cheers:

dumbravaandrei

Sunt curios daca s-a apucat careva sa scrie lista "promisiunilor" (facute atat de mediul politic, dar si de antreprenorii din domeniu) ratate pentru alegerile 2024... si la alea locale si la astea din decembrie...

Nu-i chiar scurta lista..

alin2pas

Acea listă poate va părea scurtă față de ce vom avea la sfârșitul lui 2026, când se va încheia PNRR, mai ales dacă ne gândim la limitarea bugetului pentru cofinanțarea lucrărilor în condițiile deficitului bugetar excesiv.

Earthchild

Let's have some FUN.

cristi5

@Mascarpone multumim!

Am facut si eu un script similar acum un an si ceva. E mult mai scurt, asa ca il pun aici, poate e util.

for(const x of document.body.querySelectorAll(".download-link")){
    console.log(x.childNodes[5]);
    x.click()
    await new Promise(resolve=>setTimeout(resolve, 5000));
}

Cand mi-l trebuie il caut cu Google. Acum il gasesc si pe al tau :)
site:pueundemerg.ro "new Promise"

cristi5

Poate sunteti curiosi care este experienta turistului care inchiriaza masina la Otopeni, de la una din marile firme internationale ca AVIS/Budget sau Sixt. La Klas Wagen e similar dar e mai bine plasat relativ la giratoriul de pe DN1.

Turistul afla cu surprindere ca masinile nu sunt in aeroport ci pe cealalta parte a DN1. Nicio problema, transfer cu microbuzul, incarcam bagaje, iesim din giratie, apoi imediat la dreapta, mutam bagaje in masina.

Dupa aventuri pe DN-uri, fortati constant de TIRuri sa depasim viteza legala, ne intoarcem voiosi la OTP, gasim o benzinarie, facem plinul, iesim din giratie, apoi imediat la dreapta, dar nu prima ca aia e o parcare publica, daca nimerim acolo, ghinion, trebuia iesit 3 metri mai incolo. Ajungem in parcare, descarcat bagaje, incarcat in microbuz. Cu putin noroc masina nu e zgariata, suntem cu totii intregi etc.

Aici urmeaza cireasa de pe tort. Traseul parcare-OTP e cam asa:

Microbuzul de la inchirieri trece de niste bariere prin proprietatile domnului Tiriac (incerc sa-mi inchipui negocierile), apoi traverseaza perpendicular sensul nord-sud al DN1, intra in parcarea de sub pod, si de acolo in giratie.

Problema e traversarea aia perpedndiculara a bretelei DN1 de langa pod. La noi a durat 5 minute sambata. Intr-o zi de luni banui ca poate dura si 30. Poate atunci ies pe iesirea normala din parare, fac dreapta pe DN si intorc la DNCB. Google mai da o solutie, ocolit spre nord si ajuns in giratie prin DN1.

Solutia era foarte simpla, giratia putea fi mai ovala asa incat sa se poata iesi in giratie atat din parcarea publica cat si in cea de inchirieri, si multe alte proprietati/servicii care au nevoie de acces la ambele sensuri DN1 acolo, dar cine sa se gandeasca? :)