News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

Merci pt nume, pt ca sincer nu am urmarit. sunt absolut sigur ca balegi de genul asta exista si in alte zone, diferenta dpmdv e ca in anumite zone, pe langa tunuri, totusi mai si fac cate ceva.  Eu am ramas socat cand am aflat ca cei din CV de la SfGheorghe trageau mai mult pentru aeroportul de la BV decat cei din asa-zisa 'metropola'.  Nu ma mir deloc ca exista putreziciuni, dar nu prea inteleg cum de prin alte zone, zone poate chiar mai putin 'culturalizate' s-a putut face cate ceva, cand exact in centrul tarii se sta chiar degeaba pe proiecte gen 'gold mines'/'cash cows' si chiar nimeni nu se hazardeste sa si faca ceva.

dumbravaandrei

ce a enumerat @pasadia sunt doar cei de acum...
daca sapam macar pe ultimii 10 ani, mai cuplam si cu PH, e un munte de dezastru si incompetenta... asta pentru ca la un moment dat s-a inradacinat speranta ca "o sa vina PPP-u sa va ceara avize si aprobari", unii umezindu-se de la visul ca vor mulge balena in 10 ani....

cristi5

Poate ca va amintiti ca pt vechiul SEAP aveam un script pentru extras toate fisierele dintr-o licitatie.

Actualul SEAP are o descarcare automata a tuturor fisierelor dar la un lot mai serios gen CF Craiova-Calafat nu merge

Asa ca pun aici o varianta simpla pt noul SEAP. Dupa ce se incarca pagina si se vad numele de fisiere, apasati F12 pt JavaScript Console si dati paste la codul de mai jos.  Va descarca un document la fiecare 5 secunde.

for(const x of document.body.querySelectorAll(".download-link")){
    console.log(x.childNodes[5]);
    x.click()
    await new Promise(resolve=>setTimeout(resolve, 5000));
}

GIV

la ce punct din regulamentul forumului se mentioneaza faptul ca postarea filmarilor nu e permisa in primele 24 de ore?

carutasul

e un fel de gentleman agreement :)

rota

hmm.. nu ajuta algoritmul youtube daca atunci cand este postat este vizionat de mai multa lume? sunt omuleti care monetizeaza din y  :)

mirceaeliade

Sunt destul de sigur ca vizualizarile IMEDIAT dupa upload sunt mult promovate de YT la sugestii pentru cei care in mod normal nu cauta videoul. Cred ca de asta a bagat acum cativa ani YT "mira de reglaj" pentru live-streamuri/premiere, ca sa promoveze "engagementul" pentru videouri potential virale. Nu stiu daca API isi promoveaza in mod explicit premerele, dar nu ar fi rau sa puna un anunt pe forum "la ora X vom lansa videoul Y" ca cei de pe forum potential sa ajute la promovare "la cald".

La extrema opusa, ma uitam la niste videouri cu sub 1k vizualizari dupa o saptamana si deja videourile aveau lag semnificativ, semn ca Google deja le-a arhivat pe casete magnetice, si ca nu le mai tine 'la cald' pe servere.

reed

O chestie care sunt sigur că o să fie pe lotul turcilor pe A0 e legata de planeitate.Stiu oamenii să toarne asfalt.O să vedeți pe lotul Nurol la fel.Apropo de asta Selina a făcut treabă bună tare pe A3 .Este "că în palmă"
@horatiu.cosma care va fi lotul cu parapeți retrași?Nu înțeleg de ce nu s-a făcut modificarea la PISI1 de exemplu daca cadru legal este deja

alin2pas

Ar fi însemnat modificarea proiectului de execuție și a contractului existent, iar pentru asta ar fi trebuit să-și dea cineva de la CNAIR interesul. Faptul că pe porțiunea care ajunge îm fața parapetului în loc să fie între parapeți trebuie să fie mai gros stratul de asfalt reprezintă o creștere nesemnificativă de preț față de costul total al lucrării.

Ionut

Hristos a înviat! Sărbători fericite tuturor!

SB76UFO

Adevărat a înviat!
"Prostia este eternă și invincibilă"

dragos76

Hristos a înviat!

alexandru_m

Adevarat a inviat!

Pfff77

O propunere pentru nod A1&A9, postez aici pentru ca sa nu deranjez topic-ul dedicat.

mirceaeliade

am si eu o intrebare de amator: de ce se pun 3 straturi diferite de asfalt la un drum nou? de ce nu ajung doar 2 si cat de mare e diferenta intre cele 3 ca compozitie?