News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

jalemare

Romania, sec. XXI  :lol:

O toaletă de pe centura Sucevei nu a mai fost inaugurată deoarece hoții au furat tot. Au dispărut de aici stația de epurare ape uzate cu suflantă de aer și tablou automatizare, grupul de pompare, cu tablou automatizare și hidrofor, stația de pompare a apelor uzate, pompa submersibilă, șase capace de fosă și alte bunuri

https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-09-29/Toaleta-a-soselei-de-centura-a-Sucevei-nefunctionala-nici-o-zi-dupa-un-furt-de-peste-100000-de-euro#centura

alin2pas

Deci din septembrie 2020 (când se spune că toate acele lucruri erau montate la locul lor) și până în aprilie 2021 (când a fost descoperit furtul) nu a existat pază, nu a mai verificat nimeni starea lucrărilor și nu au reușit nici să finalizeze lucrările, pentru a putea fi realizată recepția. OARE? Dacă lucrau ceva în zonă, indiferent cât de puțin, nu aveau cum să nu sesizeze furtul. Înseamnă că o jumătate de an (cel puțin) au abandonat lucrările. Cred că firma constructoare ar trebui să refacă lucrările pe banii lor, pentru că au manifestat un dezinteres total (cel puțin!)  pentru acele lucrări.
Dacă aș plăti o firmă să-mi construiască o casă, în nici un caz nu aș sta o jumătate de an fără să trec pe la fața locului să verific starea lucrărilor și în nici un caz nu aș accepta ca firma să nu lucreze deloc o jumătate de an la casă.

danutzu_1069

Eu ma intreb daca alea chiar au fost montate si au existat la receptie.... ca PV de receptie se poate semna si in birou... "hai, da sa semnez ca nu mai am chef sa merg pe teren..."

voicul

Pentru ca o serie de evenimente ... am decis sa dau LogOut!

Spor la discutii si sa avem cat mai multe inaugurari!   :cheers:

JohannDB

O pastilă de duminică..... Să mai zâmbim "oleacă"...!!

Powered by API/PUM imgur uploader

rota

fisa postului pentru un programator la cnair:

:lol: :lol:
Powered by API/PUM imgur uploader

sursa

alexandru_m

In caz ca nu stiati acum cateva luni a fost organizat examen pentru ocuparea postului de tehnician la cantar la Nadlac 2 (acolo unde i-au arestat pe toti si a fost scandalul cu spaga la PSD pentru numiri).

5 persoane au reusit sa ia nota de trecere la testul grila.

Asa ca au organizat alta sesiune dupa aceea. Prima cerinta? Studii superioare. Ok, facultatea de tehnicien cantar nu stiu sa existe. Ma intreb ce facultate trebuie sa fi absolvit ca sa fii in stare sa astepti sa se opreasca un camion si apoi sa vezi daca cifra de pe ecran este mai mare sau mai mica decat 40. Sau sa pui mana pe o ruleta si sa vezi daca gabaritul pe inaltime la un transportor auto este mai mic sau mai mare de 4.00 m. Pe de alta parte nu zicea nici ce facultate trebuie sa fi absolvit pretendentul. Poate Educatie Fizica si Sport ca sa fuga repede cand il alearga soferul turc?!?

__dir

^ Ei vor un dev fullstack. Nici macar tehnologiile nu au reusit sa le scrie corect.
Cat despre bibliografie sa fie oare anuntul pentru cineva anume?

TibiV

"Se poate folosi functia website-ului de a schimba limba pentru a vizualizare in limba romana."

Este clar ca ei nu au folosit functia website-ului, caci nu au nimerit limba romana...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Sunt nevoit sa mut discutia aici, pentru a nu "polua" A10 mai mult decat este nevoie...

Quote from: SUHOI on October 14, 2021, 02:51:27 PM
tu Aktor iei "teapa' de la Euroconstruct si imediat dincolo pe CF il iei in continuare pe Besciu "copil de suflet"!! Daca are cineva o alta explicatie mai plauzibila si cu informatii mai din interior m-as bucura sa ne "lumineze' si in aceasta privinta!!!!

Hahahaha...
Andries, "Dracula Blues": "teoria tepei"...

La curtea lui Voda e sedinta mare,
Stau boieri pe scaun, stau si in picioare,
Se discuta probleme, se analizeaza
Ce nu merge bine, ce incomodeaza;
In cap de masa, pe scaun, insusi Voda Tepes sta,
Boierul Velea face prezenta si numara.

Se ridica Vasile, zice: "Tepes Doamne, "
"Stam bine cu productia de cereale si carne, "
"Am depasit planul in industria de zgura"
"Si-am fost informat ca nici nu se mai fura";
"La productia de tepe sintem, Doamne, pe primul loc in lume",
"I-am depasit pe-americani, fara rusine, putem spune! "

"Dar exista probleme si in industria de tepe! "
Se ridica-n picioare boierul Sulea Trepe,
"Nu mai avem lemn de paltin, productia stagneaza de ieri",
"Iar stejarul, Tepes Doamne, il tinem doar pentru boieri",
"De aceea propun sa facem tepele din lemn de prun",
"Vor fi betivi mai putini, iar lemnul e destul de bun"...

"E o propunere buna", zice Tepes, "propun"
"Sa-nceapa productia de tepe din lemn de prun",
"Totul sa mearga bine, teapa sa iasa fain",
"Sa nu se neglijeze problema de design",
"Teapa sa fie supla, sa satisfaca clientul",
"Sa se potriveasca perfect cu clima si ambientul",
"Sa se trimita cadre sa se specializeze",
"Economia de lemn sa nu se neglijeze",
"Printr-o reproiectare justa sa se elimine orice sofism",
"Astfel incat tepele sa reziste si la seism! "...
https://www.versuri.ro/versuri/alexandru-andries-dracula-blues-_0og1.html#

:lol: :lol: :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

csebi24

^^^ au scris Bootsrtap in loc de Bootstrap  :lol: . Nu stiu cine ar merge sa lucreze la CNAIR cand poti fain frumos face o firma si lucra pentru un client din afara pe dublu banii. Is curios ce salarii ofera ( nu am citit tot documentul, poate scria )

alexandru_m

Da, faci bani frumosi daca te apuci de wedesign

rota

am crezut ca fisa postului de programator din CNAIR e la misto, asa ca am gasit un test pt postul de director de scoala: