News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

gruiarew

"Da ce-are boss? Că doar nu încurc pe nimeni!"
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Ionut

INS: România are 28.247 de kilometri de drumuri de pământ. În 2018 s-au construit doar 60 km de autostradă

"Din totalul drumurilor naţionale, 34,9% (6.194 km) erau drumuri europene, 4,6% (823 km) autostrăzi, iar din punctul de vedere al numărului de benzi de circulaţie, 10,6% (1.873 km) drumuri cu 4 benzi, 1,6% (290 km) erau drumuri cu 3 benzi şi 0,2% (31 km) drumuri cu 6 benzi. Drumurile judeţene erau în proporţie de 40,4% drumuri modernizate şi 38,2% dintre drumurile comunale erau drumuri pietruite", potrivit sursei citate.

În ceea ce priveşte starea tehnică a drumurilor publice, 38,4% din lungimea drumurilor modernizate şi 46,6% din lungimea drumurilor cu îmbrăcăminţi uşoare rutiere aveau durata de serviciu depăşită. La 31 decembrie 2018, drumurile publice totalizau 86.234 kilometri, din care 17.740 km (20,6%) drumuri naţionale, 35.085 km (40,7%) drumuri judeţene şi 33.409 km (38,7%), drumuri comunale.

Din punctul de vedere al tipului de acoperământ, structura reţelei de drumuri publice înregistra 36.689 km (42,5%) drumuri modernizate (în proporţie de 92,4% drumuri modernizate cu îmbrăcăminţi asfaltice de tip greu şi mijlociu), 28.247 km (32,8%) drumuri pietruite şi de pământ şi 21.298 km (24,7%) drumuri cu îmbrăcăminţi uşoare rutiere.

Adevarul

Dominik

Sarbatori fericite prieteni !!!
You're in Steelers Country

kumar

Paste fericit si linistit!

Ionut

Sarbatori fericite tuturor! :)

Quest

Multumim Ionut.
Hristos a inviat !
Un Paste fericit tuturor camarazilor de pe PUM.
Common sense will get you far !

user201

Un Paste fericit si linisit tuturor!
Hristos a inviat !

TibiV

Cum a spus seful unei statii radar din Oahu in dimineata zilei de 7 decembrie 1941...

Forget it!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Ionut,
ghici ciuperca !

Ionut

A0 ar trebui. Km 75 ar fi pe lotul 2.

TibiV

A0, nod DN5... ;)
Promit ca in noaptea asta fac "dezvaluiri complete"....

Ionut

Bun. Asteptam veștile și reportajul. Mă bucur să văd că există semne de viață în teren.

Quest

Venind dinspre Deva, inainte de Margina mi-au atras atentia pe cimp suvoaie de apa scurgindu-se (!) cumva catre Bega, asa c-am mers sa vad cum arata riul.

Gruiarew tu esti din zona si stii ca Bega aici e in general ceva mai mult de o girla. Azi nu...
Am dat pe Google, e intr-adevar cod portocaliu pe cursul superior al riului Bega.
Common sense will get you far !

gruiarew

A fost destul de nasol. Acuma treaba e că nu a intrat la nimeni în case (cel puţin n-am auzit). Trebuie să punem iar jumate din porumb, asta e, se putea mai rău. Pe la noi pe aici n-au prea fost chestii de genul în trecut. Probabil începe să se facă din ce în ce mai mult simţit faptul că se rad pădurile.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis