News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

alinuttt

Dragii mei prieteni, nu pot să nu remarc limbajul folosit la adresa celui mai activ membru al forumului. Ionuț, se pare că ai uitat că rocklee este omul care a postat fără dubii cele mai multe fotoreportaje, fiind dedicat trup și suflet formului.
Sunt profund dezamăgit să văd cum ai tratat unul dintre cei mai vechi și activi oameni de pe forum. Un om care a investit timp și sentimente pentru a ne face pe noi fericiți, pentru a ne satisface curiozitatea.
O spun în public, din partea mea ai - 1 pentru gestul de azi și o opinie schimbată radical.
Aș aprecia dacă din respect pentru această opinie ai păstra acest mesaj pe acest topic.
O seară bună tuturor!

AFC

^Sustin pozitia de mai sus. Ionut, ai un -1 si de la mine pentru adversitatea asta gratuită. Nu e prima oară, dar acum ai dat-o in bara rău. Dacă nu contează ce spunem noi, ma întreb ce rost mai are acest forum. Dacă nu gasesti o formula sa repari situația si sa elimini aceasta agresivitate care devine obișnuința, eu nu am sa mai fiu pe aici.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

dorum

...si eu sunt de acord cu pozitia de mai sus... a lui Ionut, bineinteles!

alin_simeriaveche

Tocmai am terminat de citit 5 pagin cu postari de astazi.
1. Sper ca roocklee sa nu ramana cu acea atitudine de copil care isi ia jucariile si nu se mai joaca cu nimeni.
2. De aproape un an am sesizat din partea lui Ionut si a lui Horatiu un limbaj dur, ironic, de a tot stiutor, etc. la adresa unor membrii. Baieti, stiu ca viata la Bucuresti este grea: cu nervi creati de politicieni si incompetentii de la CNAIR.
3. La fel cum s-a spus mai sus si am mai zis si eu, trag nadejdea ca aceasta problema nu va fi atat de grava incat la finalul lui 2019 sa nu se poata circula
PS: roockleeee...pls come back :)

dangal

Rocklee vino inapoi sau spune-ne unde vei mai posta. Ma intereseaza mai mult ce spui tu decit unele personaje care si-au cistigat notorietate comentand pe la televiziuni munca facuta de tine de pe teren

dragos76

Eu înțeleg frustrările și nervii lui rocklee și Ionuț. Că sunt justificate sau nu, asta e chiar neimportant; fiecare poate să mai greșească. Și asta mai ales când e vorba de comunicarea online, unde lucrurile se pot interpreta greșit atât de ușor.

Dar când văd galeria de pe margine, cu mulți care văd că au câteva zeci de postări dar deja se bagă să comenteze "incidentul", care mai că desfac punga de semințe și încep să pună pariuri care e mai șmecher și cine cui i-o frige.... asta mă dezamăgește cel mai mult.

Oameni buni, nu uitați o expresie clasică, ce se potrivește atât de bine și aici (și cred în toată societatea română): sunt mult mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne dezbină.

O seară frumoasă tuturor.

Xenos

Am tot căutat cearta aia pe 5 pagini și am găsit câte 2 replici de fiecare parte...să nu exagerăm...

cristi 74

ionut? tot respectul pentru forum! dar sa l iei pe rocklee de amanet e prea mult. tu faci interviuri la tv. Fa si pozele lui Rocklee! zau, da mi bloc ca chiar ai sarit calul! maine unde faci nist poze? Lasa postarile ca faci cereri de informatii publice. Vreau fotoreportaje! esti acolo? noroc ca l am la friends pe roclkee: Rufus Dieter Stefani pt pasionati pe fb...zau. succes!

Eurocopter

Nu pot sa nu remarc cum tipic unei metehne a poporului roman se cauta si aici tot timpul pricina de cearta sau se urmaresc directii de discutie prin prisma afinitatilor personale. Se cauta senzationalul sau scenarii apocaliptice chiar si in cazul unui incident minor rezolvabil in cel mult cateva luni de zile cu o schimbare de abordare tehnica (daca va fi cazul). Situatia de pe A1 la Soimus este deocamdata departe de nivelul de gravitate vehiculat pe aici in discutii si nicimacar nu cred ca va influenta orizontul finalizarii lucrarii.

Va rog pe toti sa fiti cat de impartiali si moderati posibil atunci cand interpretati lucrurile indiferent de afinitatile politice sau de alta natura. Comunitatea asta nu este pro sau contra UMB/COMSA/USR/PSD, comunitatea asta este si trebuie sa ramana Pro Infrastructura, atat.

tiberiud

^

Asa e, forumul ar trebui sa fie despre infrastructura! Dar! Iesirea de azi nu a prea fost de moderator, a fost de om implicat politic. Dovada? Cu cateva pagini in urma ne dadea linkuri de la Ciolos. Si tot cu cateva pagini in urma a mai pus brutal la punct pe un alt membru al forumului.
Deci, Ionut, fii moderator. Politica, in alta parte !

SILVIUFG

Ionut pt binele forumului ar trebui sa rezolvati problema in privat. Stiu ca e greu si stresant sa moderezi atatia useri, Inteleg ca din cand in cand mai refulezi si tu, E normal, dar sunt unii useri care poate merita trasi de urechi in privat si cu mai mut tact, daca consideri ca au gresit. Rocklee e unul dintre ei .

In rest sunt de acord cu Ionut ca de ceva vreme (mai ales o data cu infiintarea API) acest forum nu mai este unul de chibiti. A trecut oarecum la next level, are foarte mare expunere, e dovedit ca presiunile puse de API asupra autoritatilor prin intermediul mass media incep incet incet sa mai dea si roade iar miza forumului devine mai mare. Si sunt useri care intr-adevar trebuie sa aiba grija la ce dau din tastatura pentru ca au devenit formatori de opinii. Si eu cand citesc postari aici am o atentie sporita asupra unora.... Stiu ca de acolo ma aleg cu ceva. Fotografii, informatii, pareri avizate etc.... Din pacate Rocklee tu esti unul din cei care trebuie sa-si cantareasca de 7 ori ideile inainte de a le lasa aici.  :lol: :lol: :lol:

danutzu_1069

Eu cred ca problema este deja rezolvata, asa cum este normal, in privat.
Si eu am spus de multe ori, atentie mare ce postati pe forum. Multe lume ("jurnalisti") citesc aici si apoi dau din goarna.... Si uite asa pot aparea tâmpeniiin presa.... Si daca mai si citeza forumul..... ne facem de....cacao

horatiu.cosma

Intotdeaua am apreciat persoanele care au reusit sa se abtina de la atacuri la persoana in timpul unei dezbateri aprinse. Nu e usor, tentatia e mare de a trece la alt fel de argumente cand se termina cele pe subiect si trebuie sustinut cumva "focul" care incepe sa se stinga.

Insa sub nicio forma nu asta e solutia. Ajungem sa ne radicalizam, sa ne injuram pentru nimic si ne-om trezi cu forumul inchis ca sa ne calmam.

Eu zic ca dezbaterea si schimbul de opinii au fost foarte sanatoase in prima faza, am analizat impreuna situatia de acolo, am invatat putina geologie, eu zic ca a fost pana la un punct un exercitiu foarte util. Am fost in cnair la n sedinte/discutii si nivelul de multe ori nu se compara cu ce discutam aici.

Ar fi pacat sa dam cu bata in balta. Haideti sa pastram nivelul sus si sa ne respectam pentru ca toti tragem in aceeasi directie. Argumente, nu jigniri!

Harry

Rocklee face o treaba exceptionala cu reportajele de pe santiere. Ionut desi suntem pe paliere politice diferite , nu pot sa nu-i recunosc meritul exceptional privind tot ce inseamna forumul si lucrurile foarte bune pe care le face alaturi de echipa de la API.

Uneori e bine ca astfel de mici conflicte sa izbucneasca. Se spune tot ce e de spus si deseori, dupa , oamenii raman prieteni buni (experienta personala :))) 2-3 prieteni foarte buni, care inainte de a fi prieteni ne-am batut ca chiorii de am ajuns prin spitale:))).

UMB normal ca va declara lucruri in favoarea lor, nu trebuiesc pusi la zid pentru asta e normal ca o firma sa isi apare imaginea. Si e vaalbil pentru fiecare individ. Nimeni nu va zice sunt prost, urat etc. Nu, toti vor spune sunt cel mai frumos, destept etc. Si e normal sa fie asa.

As dori sa mai adaug un sfat oarecum politic. Nu cadeti in pacatul activistilor de partid. Pt ca nu mai sunt implicat direct/cu carnet in zona politica, pot spune deschis. Activistii sunt oamenii aia, majoritatea de buna si foarte buna credinta, loiali, dar oameni...simpli. Ei sunt baza, ei lupta , se razboiesc isi dau sangele, pentru ca ei, in simplitatea lor chiar cred ce li se spune, si traiesc ce li se spune. Si poate prin asta asa saraci, "prosti" sau mai stiu eu cum, ei totusi sunt mai corecti decat cei care ii indruma.

Unde vreau sa ajung. nu plecati urechea in fata liderilor de partid sau doctrinelor. In timp ce oamenii se cearta, baietii destepti stau la sprituri pe yachturi. Pentru ca magariile sunt transpartinice. De la un anumti nivel principiul e urmatorul. Ne injuram , ne porcaim, ne batem. Dar la final tot intre noi facem combinatiile, pentru ca na nu ai cum altfel, unde te duci tot de de-ai nostri te lovesti.

Asa ca nu trebuie sa ne luam la cearta prin prisma partizanatelor...E pacat...just my 2 cents on the matter. Doream sa postez o chestie legata de autostrada Transilvania, dar o sa o aman pentru cand se mai linistesc spiritele.

BoGDaN

De departe Ionut merita tot respectul pentru ca a creat un forum pentru infrastructura încă de la începutul anilor 2010. Eu am vorbit acum câțiva ani cu el și chiar este un băiat bun. A plecat de pe ssc, cum am plecat și eu (obligat ce-i drept după ce mi-am luat ban de la niște "progresisti"  ce înjurau Creștinii pentru ca se construia Catedrala Neamului).
Deși opuși in gândire (suntem câțiva de dreapta tradiționaliști pe aici, spre
deosebire de trendul secular de stânga) totuși Ionut a încercat sa fie echidistant. Am observat asta când alt "răsărit" înjura UMB ca își ia concediu de sărbătorile legale și ne trimitea la pupat moaste. Poate sa se supere oricine pe mine, sunt ardelean, ce gândesc aia spun. Este o presiune pe Ionut, pana la urma este forumul lui. El l-a creat și a făcut tot posibilul sa nu ajungă un ssc2 deși mulți dintre "isteții" de acolo au venit aici. Eu sunt nostalgic după nenea_hartia și bogdymol, sebba și alti useri care construiau aici o atmosfera frumoasa.
Pe de alta parte Ionuțe, cu rocklee ti-ai făcut forumul nu cu curtter. A fost o greșeala înscrierea într-un partid.  Poți sa îmi dai și ban, dar cu alergatorii pe Șantiere ti-ai construit forumul. Nu o spun pentru ca as susține un partid pe care nici tu, nici eu nu îl susțin. Dar orele, zilele, lunile pe care rocklee le-a pierdut pentru ca o țara întreaga sa fie la curent cu lucrările de infrastrucutra merita apreciate.
Eu sper ca sa existe împăcare, toleranta și o presiune mai mare pe autorități/constructori.
Dacă rocklee pleacă, este o pierdere imensa pentru informație și pentru forum.