News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Harry

JohannDB

Iasi Vegas :)) ........................... Hmmmmm, ideea nu-i chiar rea; Poate așa sare în ochi mult mai bine și mai de departe și celui mai adormit la volan.
     Un astfel de lanț luminos/bară luminoasă ar putea exista și pe intrările de autostradă (de exemplu), care zi/noapte să aibă un roșu puternic pe sensul greșit.

perfidus

Quote from: Ionut on September 14, 2018, 10:56:38 PM
Nu de alta, regula 13 vorbeste chiar despre asta.
https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=71.msg2337#msg2337

Am făcut de curiozitate testul indicat in regulament la pct. 13. Nasol, am facut corect doar 83%. Iti mai scoate fumurile din cap. Păcatul lui e ca e cam prea lung.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

JohannDB

Am făcut de curiozitate testul indicat in regulament la pct. 13.... încercarea colegului "perfidus".
    Am încercat și eu punctul 13.... și am luat 109 din 127 (86 %), la care 4 greșite din neatenție la bifare.
    Dar, da, este bun, deși lung și te bagă-n draci.... Nu am pierdut timpul "degeaba".
    Cum spune și "perfidus", .... Iti mai scoate fumurile din cap.... și te mai aduce cu picioarele pe pământ.

Harry

100 din 127, 79% :))  ma asteptam la un rezultat mai slab :)))

dr4qul4

Ai obtinut 102 de puncte din 127 (80%)
:D
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ultrasbz

Cred ca am gasit solutia la blocajele din Comarnic si Busteni   :lol:
In Turcia sunt pasarele cu scari rulante.

street view link

gruiarew

Să faci un test de limba română și de gramatică fără a folosi ăîâșț. Asta înseamnă să fii mafiot!
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

ovicor

@Harry, 108/127=>85%. Suntem aproape!E drept, l-am facut in viteza, aveam programare la medic, ma chinuie "romantismul". Respect, inca o data scuze, sunt sigur c-ai inteles ca tocmai pentru ca nu ai mai facut greseli "te-am ales"!

Europiu

gruiarew  :lol: :cheers: De pildă, oricare din formulările "De ce te razi?" sau "De ce razi?" este corectă, dacă vorbim de "ras", nu de "râs" :). Anyway... 115/127. Slab.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

Io

In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

Harry

@ovicor stai linistit ca nu m-am suparat :)))

dragos76

Europiu, în Ardeal e corectă oricum doar varianta cu "de ce te râzi?" :)

Europiu

^ Corect. :) Mai mult: noi suntem singurii care aplicam consecvent numeralul pentru ora: din moment ce spui "ora unu", e normal sa spui si "ora doi" :lol:
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).