Traficul aerian in direct

Started by Ionut, January 06, 2017, 11:47:37 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

b1

Antonov An-225 Mriya: tocmai a decolat din (DMM) Dammam; îl puteți urmării aici. (ADB3988). Va ateriza pe Aeroportul Internațional Heydar Aliyev Baku (GYD) ori în jurul orei 00:00, ori la 3:00 (???). Vizionare plăcută!  :popcorn:

Noapte bună!  :) :sleep:

LE: Harta cu traseul avionului.
Gândirea de grup presupune că valorile grupului nu sunt doar indicate, ci și corecte și bune.

b1

Zborul HYS1446 Satu-Mare - Iași operat de HiSky Europe:

Powered by API/PUM imgur uploader
Gândirea de grup presupune că valorile grupului nu sunt doar indicate, ci și corecte și bune.

dumbravaandrei

Asta a fost charter? sau cursa regulata?  :o :o :o
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

dragos76

Azi de dimineață am văzut că a plecat spre Baia Mare.
Tot de la Iași și Suceava văd că pleacă și multe avioane particulare.

elphax

chartere pt ukrainineni, inchiriate de diaspora lor prin ong/companii private

linucsu

2x Boeing B-52H Stratofortress deasupra Romaniei.
https://imgur.com/0W62hIp

yetiman

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

TVlad

Iata citeva capturi mai vechi din arhiva mea: celebrul Antonov 225 cind a sosit pentru prima (?) si ultima oara la Bucuresti, citeva situatii in care avioane civile au fost puse intr-un holding pattern din cauza unei furtuni la Otopeni si citeva capturi cu avioane militare NATO.

Am observat ca se perinda mai ales deasupra Carpatilor Orientali si uneori fac realimentari in zbor. La una dintre ele am asistat si eu, cu ochii cind pe tableta, cind pe cer. Din pacate nu mai am aparatul foto cu teleobiectiv ca sa surprind cum se cuvine momentul.