[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cezar-mario2012

Nu știu câte piese sunt, dar ochiometric ar fi cam 24 de piese.

bekxy

cezar-mario2012

Cum am ajuns la concluzia că vor fi 24 de segmente. Segmentele venite sunt din parte centrala, adică dintre picioare și culee, par a avea cică 20 metri, segmentele ce se vor așeza pe culee sunt diferite și vor fi două, apoi cele de pe piloni, la fel două bucăți, dar cu totul diferite. Deci avem 2 + 2 + 12(între culee și piloni) + 8(între picioare). Totul este o presupunere de a mea, nu  date oficiale.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alexandru_m

Mie segmentele nu imi par de 20 de metri in nici un caz. Dupa pozele cu ele pe trailer as spune ca au 12 metri. Un tralier standard are 13,6 metri, iar piesele nu erau asezate pana la panoul din fata. Poate JohannDB daca da un ochi pe aici sa ne spuna exact ce trailer avem acolo, dar mie imi pare standard.

dr4qul4

momentan sunt 2. Sa nu treca anul pana le aduc si pe celelalte. Sau mai rau, sa aduca cu unul mai putin. Sau putin mai scurt  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

alexandru_m

Adevarul e ca nu stii cand apare cate o restrictie-fantoma prin Italia.

cezar-mario2012

TibiV

Cele 3 segmente au fost filmate ieri de Ionut Ivasca: Pasajul Doamna Ghica / stadiul lucrarilor 08.09.2022

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cristi N

Urmatoarele 3 segmente de tablier sunt pe trailere parcate in spatiul de servicii de la km 17 pe A3.

cezar-mario2012

Au ajuns încă trei segmente ale pasajului...

GIV

cezar-mario2012

O secțiunea are 12 metri și ar fi 36 de secțiuni, conform unui muncitor TCM. (GPS)