[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hvm

^
Poate o fi în Germania la fel dar nu e la fel fiindcă acolo cei angajați cam știu cu ce se mănâncă ceea ce ar trebui sa facă, altfel nepot fi introduși în sistem prea ușor....
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

office.laurentiu

Mai sunt noutati ? S-a depasit termenul de 15 septembrie pentru deblocarea intersectiei...

cezar-mario2012

Din păcate eu nu mai pot ieși din casă cel puțin 14 zile (Covid) și nu am cum să mai urmăresc șantierul, dar în ultimele zile vizionate avansul este infim, adică 9-10 septembrie 5 borduri puse, 2 metri de asfalt decopertat și două țevi puse în groapa de pe Sinaia. Luni au mai avansat nițel, au mai montat două țevi în groapa de pe Sinaia, au mai decopertat 4 metri de asfalt și au pus stâlpi pentru semafoare 6 la număr.
De marți 14 septembrie nu mai știu nimic, an intrat în carantină.

PS. Pentru a da drumul la circulație pe configurația normală nu mai trebuie pus decât ceva stabilizat pe 20 m și asfalt, deci 2-3 zile maxim...dar probabil s-a spart pușculița.

tonică

Însănătoșire grabnică și cât mai puține efecte Negative! Altfel, cu bugetul se rezolvase, cred ca lenea e cea vinovata.

Cristi N

Am trecut azi prin zona si erau destul de multi muncitori. Se lucreaza la cofrarea caminelor de la intersecta cu str. Sinaia, un fierar confectiona armatura in avans la baza culeii dinspre Pantelimon si mai multe echipe lucreaza la caminele si retelele din zona racordului bretelei de la Reiffeisen cu sos. Colentina.
Ar putea sa lucreze dar nu o fac si la astuparea gropii de pe banda de stanga din dreptul statiei de tramvai spre centru. Mai au de pus un strat de balast si apoi de asternut asfaltul. Ar mai elibera o banda si traficul de pe Colentina. Tot acolo e blocata si banda 1 cu un alt sant aparut de vreo saptamana.

TibiV

Sa te faci bine, Cezar.

Mai avem nevoie de tine pe forum!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cristi N

cezar-mario2012

Sunt OK, am vaccin făcut și am făcut ceva ușor, a început să revină și mirosul încet. Toată familia a făcut, dar toți ceva ușor ce trece în 7 zile, toți cu vaccin făcut, dar 14 zile carantină în casă :-[

office.laurentiu

Sanatate multa ! Nu te speria, este doar o alta forma de virus/viroza pe care am facut-o cu totii pana acum. :) Eu personal tot astept cu nerabdare sa deblocheze strada Sinaia. Ocoliesc 2 km ca sa ies din cartier :|

zuma80

Cateva poze de astazi 23.09.2021 de la pasaj, orele 16.00.
Pe partea dinspre Baicului se lucra doar in zona intersectiei cu Soseaua Colentina.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)