[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

office.laurentiu

Pai discutia a fost deschisa aici pentru ca cei de la Termoenergetica spun ca are legatura cu constructia podului si cu ceva bypass-uri facute recent. Iar in zona constructiei crapa tevile de termoficare. Putem muta discutia fara probleme.

cezar-mario2012

Au revenit pe șantier cei de la Triada (ApaNova) cu 5 muncitori și lucrau pe Colentina între Cremenița și pod Colentina.

office.laurentiu

Da, i-am vazut si eu ieri, sper sa se elibereze cat mai repede banda de pe Colentina.

paulmare

Foloasele respective, în cantitate de 22 de tone (aproximativ 103.000 lei), ar fi fost primite, în datele de 23 aprilie 2020 şi 7 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale administrată de o rudă de-a sa"
asta e rechizitoriul cu shpaga lui alexa in tabla, nu spun de care din pacate, asa ca idee cat ar costa 932 de tone de tabla groasa

alecu26

Da...tabla pura neprelucrata cam acolo e. La poduri metalice deja vorbim de 2000...2500 euro/kg. (Intervin pierderile, sudura, transport, montaj, etc.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Lyvyoo

Nu prea am inteles, sunt indicii sau asemanari care ar putea conduce la vreo legatura intre cantitatea de tabla plimbata intre Companiile Municipale si forma de apartament versus tabla lui Alexe?

hefaistos

Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

paulmare

alexe avea si teava patrata, si tabla mai subtire vandabila pentru confectii uzuale

RaduC

Quote from: alecu26 on January 08, 2021, 10:19:22 PM
Da...tabla pura neprelucrata cam acolo e. La poduri metalice deja vorbim de 2000...2500 euro/kg. (Intervin pierderile, sudura, transport, montaj, etc.

Te rog revizuiește preturile de mai sus pentru ca nu par rezonabile...

office.laurentiu

Auzeam ceva pe fb in acest week-end cum ca se intorc muncitorii pe santier de astazi ?! Eu cred ca este o gluma proasta, dar cei de pe grupul respectiv spun ca au surse si ca asta este, chiar daca acestia nu sunt platiti de 2 luni. Are cineva priveliste de la geam catre santier ?!

cezar-mario2012

Nu a venit nimeni pe șantier, nici măcar Triada. :(

Lyvyoo

Acum sa fim cinstiti, asta nu e vreme de intrat pe santier. Probabil nici la pasajele Berceni, Oltenitei si Domnesti nu e activitate.

office.laurentiu

Este adevarat, insa nivelul in care este lasat santierul si faptul ca zona este semi-paralizata, nu necesita amanari...

raresc

^^
Pe pasajele Berceni, Oltenitei si Domnesti este activitate. vedeti pagina dedicata DNCB

cezar-mario2012

La ora actuală s-a creat o situație periculoasă, am văzut destule mașini care nu mai țin cont de semnele de șantier și de interzicerea intrări dinspre Pantelimon către intersecție, aceștia mergând pe contrasens și provoacă ambuteiaje. Pot fi și accidente, dar până acum nu s-a întâmplat.
Soluția de moment este cea asemănătoare cu parte dinspre Tei, adică dat drumul la ambele sensuri delimitarea lor.