[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cezar-mario2012

Vrajala, firma care lucrează la canalizare este Triada cu muncitori și utilaje firma contractată de ApaNova.
Am fost pe șantier, i-am văzut zilnic, nu au treabă cu TCM, lucrarea este pentru pasaj. Nici macar nu vorbesc uni cu alți, cei de la TCM lucrează la București borduri, trotuare,carosabil și pod, iar Triada se ocupă doar de canalizare.

panzer

Pasajul are termen in 2021.

Schimbarea canalizarii speram sa se termine anul acesta.

QuoteReprezentanții instituției spun că deși a trecut mai bine de jumătate de an, lucrarea este în termen. Totuși vestea bună este că lucrările sunt aproape de final, deși termenul de finalizare este abia februarie 2021.

office.laurentiu

Triada astia sunt sub orice critica. Fratilor, se misca foarte foarte lent ! Ii vad zilnic, nu o sa termine cu santul de pe Coletina pana in McDonald's iar acum colac peste pupaza s-au mutat pe Sinaia pe o bucata de 20 de m, fix pana in pod !

Cristi N

Daca e sa dam vina pe cineva intai trebuie sa ne uitam la antreprenorul general si la beneficiar. Firma primariei e cea care da ordinul: las-o p-asta, ia-o p-ailalta. In plus, e foarte posibil sa fie vorba si de bani, daca Triada nu isi primeste plata nici nu o sa lucreze sau cel mult o sa o faca in scarba.

alecu26

Eu tot sper ca odata o sa vedem un plan general final al acestui pasaj.

Noul primar ar putea sa mearga in "vizita de lucru" si atunci sa se puna pe acolo planurile.

Incepe sa dea cu virgula deja celor angajati la asa zisul antreprenor general. Pana acum a fost simplu...mai turnam un zid de sprijin, mai face Zublin niste piloti, hai bagam asphalt (ca parca ala ar fi critic). Se ajunge la tablierul metallic (daca o fi metallic), la discutii complicate despre aparate de reazem, seism, chestii grele.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

hefaistos

Noul primar ar trebui sa numeasca noul management la TCMB si sa faca un audit.
Dar in primul rand ar trebui adusa lucrarea la o functionalitate rezonabila adica macar sa se poata circula in jurul lui.
Eu cred ca nu exista nici macar proiect de tablier. Prin proiect inteleg nu un desen de arhitectura ci planse de executie structura metalica avand in spate breviar de calcul de rezistenta.   
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

cezar-mario2012

Triada este plătită de ApaNova și ApaNova de primărie. Triada are cinci zone de lucru acum, să astupe canalizare făcută de pe Colentina dintre intersecție și râu, cămin canalizare pe Gherase (aproape finalizat), canalizare nouă, cămine pe Doamna Ghica între intersecție și Gherase, canalizare, cămine și conectare pe Sinaia, finalizare canalizare, cămine pe Doamna Ghica cu Colentina pe parte cu parcul.

Lyvyoo

Chiar sunt curios daca dupa aceste lucrari la canalizare, la urmatoarele ploi abundente vom mai vedea celebrele inundatii din intersectia Dna Ghica
https://www.recentnews.ro/ploaia-a-facut-prapad-in-bucuresti-strazi-inundate-trafic-blocat/

cezar-mario2012

Poze din 2.12.2020

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Poze din 3.12.2020
(GPS)

Poze din 4.12.2020

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Poze din 7.12.2020

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Din ce am văzut azi cred că se pregătește deschiderea circulației pe sensul Pantelimon - Doamna Ghica pe o cale, iar pe calea cealaltă se merge în sens invers. Ca impresie se pare că se pregătesc de conservare, nu cred ca de săptămâna viitoare să mai fie activitate pe teren. Din zvonuri se pare că s-a tăiat finanțarea la proiect momentan și podul din metal ar fi gata pe jumătate făcut de o firmă ce are atelierele pe CB din zona Tunari, dar nu au mai primit bani și nu mai lucrează la el.

office.laurentiu

Pentru locuitorii din zona, deschiderea sensului Pantelimon- Colentina este o veste minunata. In prezent aceasta chestiune genereaza multe probleme in zona.

rota

Pasajul de la Doamna Ghica, care trebuia să fie gata în această toamnă, este realizat doar în proporție de 40% / Structura metalică a podului întârzie din lipsa banilor

Pasajul rutier suprateran de la Doamna Ghica, despre care fostul primar Gabriela Firea promitea că va fi gata toamna aceasta, a ajuns abia la 40% stadiu de execuție. Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Capitalei, structura de rezistență a pasajului (picioarele podului) și devierea rețelelor de utilități este aproape gata, însă structura metalică (tablierul) lipsește deoarece contractul pentru furnizarea oțelului, încheiat pe 21 august, a fost sistat din lipsa banilor. Termenul de finalizare este 5 mai 2021, însă nu e clar dacă poate fi respectat. Între timp, traficul în zonă este de coșmar din cauza șantierului.

Lucrarea este executată de Trustul de Clădiri Metropolitane, una dintre companiile municipale înființate de fostul primar Gabriela Firea, iar valoarea contractului de execuție este de circa 110 milioane lei fără TVA.
Sursa

paulmare

^ otelul lat - si daca iei un camion, e 4 lei si ceva kg tva inclus, intr-adevar achitata proforma inainte de a livra marfa, la fier ca la prostituate, la 935 de tone e deja comanda mare, 
935 * 4500 tona sa zicem, "economie semnificativa" ca il iau de la GE.CON COM PROD SERV de la etajul 3 apartament 7 cu 8.224.987,00 lei, fără TVA, decat sa fii sunat la sidex ca are nevoie de 935 de tone
Sau poate o fi comandat duamna sa fie fierul cu sclipici sa arate bine, cine stie de ce costa atata

nirolf

Nu știu dacă oțelul e cu sclipici, dar patronul e din Teleorman, deci e special:

Contract prin negociere directă

Pe 30 septembrie, la trei zile după alegerile locale, Compania Municipală Consolidări a anunțat că a cumpărat oțel pentru construcții în valoare de 8,22 milioane lei de la firma Ge.Con Prod Com Serv, din București. Din anunțul publicat în Sistemul de Achiziții Publice (SEAP) aflăm că modalitatea de atribuire a contractului a fost ,,negociere fără publicare prealabilă", cu un singur ofertant. Contractul a fost semnat pe 21 septembrie 2020 și trimis spre publicare în SEAP pe 28 septembrie 2020. Adică la o zi după alegerile locale din 27 septembrie 2020, alegeri pierdute de Gabriela Firea Pandele, candidatul PSD.

Firma căreia i s-a atribuit contractul, Ge.Con Prod Com Serv, este patronată de un anume Cristian Virgil Burtan, din Turnu Măgurele, județul Teleorman. Obiectul de activitate al firmei este comerțul cu ridicata a metalelor și minereurilor metalice. Punctul de lucru al firmei este în localitatea ilfoveană Popești Leordeni, nr. 181.

https://newsweek.ro/investigatii/ginerele-si-fiica-lui-mircia-muntean-salarii-de-sute-de-mii-de-lei-de-la-companiile-pmb

alecu26

firma aia nu poate sa il faca acest tablier. Sunt cateva uzine in tara care pot. Trebuie sa stii cu sudura...cu debitatul...cu testare de tot felul.

Ei doar cumpara FER ul si il vor da mai departe la unul altul care au aparat de sudura. Ca sa nu mai zic ca era bine sa fie si instalarea la aceasi firma.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

office.laurentiu

Ca la noi la nimeni. :| Uite ferul nu e ferul !!!

Referitor la activitate, am vazut ceva miscare duminica in zona Strada Sinaia cu Gherase... sa fie oare cei de la TRIADA ? In rest, santierul pare parasit :(.

Nu am vazut nimic referitor la deschiderea fluxului de vehicule pe ruta Pantelimon - Colentina... :|