[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Titza

office.laurentiu

Aseara la 23:00 asfaltau sau turnau ceva strat stabilizat pe breteaua de coborare spre Colentina.

Cristi N

O situatie asemanatoare cu un pasaj de doua benzi pe sens dintre care pe una este linie de tramvai impartita cu autoturismele si cealalta strict auto este pasajul Nicolae Titulescu din Craiova. Vedere de sus: Gmaps si vedere de jos: Gmaps

office.laurentiu

Am o nelamurire. Se pare ca breteaua de coborare dinspre Deflinului -> Colentina din felul in care sunt montate acum bordurile elimina posibilitatea sa fie o bretea de dreapta spre Afumati. Din ce am vazut in proiect exista o bretea similiara cu cea de urcare spre Lukoil dar la cum sunt montate bordurile acum nu cred ca o sa mai fie breteaua de dreapta. Alte pareri ? Multumesc.

TibiV

Fix contrariul...
Bretea de dreapta spre Voluntari (Afumati, cum spui tu, dar ala e cam departe...) va exista cu siguranta, asa cum sunt puse bordurile.
Se pare insa ca dispare banda pentru viraj la stanga spre Obor / centru (pe sensul dinspre Delfinului:

Quote from: horatiu.cosma on October 24, 2020, 03:23:56 PM

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

office.laurentiu

Afumati/Voluntari/MC-Donalds/Fundeni sau alte puncte de reper nu cred ca are vreo legatura cu discutia, importanta este directia pana la urma, asta am vrut sa evidentiez. Revenind la discutie, nu cred ca o sa elimine posibilitatea sa mergi inainte sau stanga spre Obor. Cred ca este o eroare majora sa te oblige sa circuli doar catre dreapta. Nu am vazut asta pana acum la un astfel de proiect.
Multumesc frumos !

cezar-mario2012

^Ai dreptate, după cum sunt montate acum bordurile, nu va exista bandă dreapta direcțională și mai este ceva, înainte aveam trei benzi de staționare la semafor, acum avem doar două. Au terminat de pus borduri aici până în zebră. Sunt multe modificări față de proiectul inițial.

office.laurentiu

Multumim frumos pentru poze ! Sper sa se termine mai repede :D . Apropo ati vazut becurile LED montate ? Ce parere aveti de puterea lor ? Sunt mai chioare ca cele vechi.

Tavi

Cristi N

Presupunerea mea e ca de la anularea licitiatiei vechi nu s-a mai facut nimic, d-aici si toata tacerea PMB.

In alta ordine de idei, pe tronsonul Colentina - Tei avem o noua deviere. Traficul spre Tei a fost deviat printre pila si culee pe breteaua spre Colentina unde avem cate o banda pe sens si 2.5 benzi in zona semaforului.

(GPS)