[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

zuma80

Am continuat și m-am liniștit. :)
Se lucrează pe partea mai complexă, rămasă în urma (culea Delfinului).
Pentru A6!

Cristi N

Schelele alea au fost folosite doar pentru afisarea unor mesh-uri publicitare, nu cred ca au servit efectiv vreun moment constructiei pasajului.

cezar-mario2012

^Au mutat containerele pe parte cu BCR, vor să elibereze zona de la ceas.
Varianta Mihai Bravu nu se poate aplica aici, trotuarul rămas pe parte cu BCR-ul va avea maxim 2 m, pe zona cu rampa, iar pe parte cu Raiffeisen este și mai mic.

Cristi N

Eu as merge cu tramvaiul pe mijloc inclusiv pe pasaj pe banda a 2-a. Ca separatie as folosi ceva asemanator cu solutia de pe 41 dintre Mihalache si Piata Presei, o bordura putin in relief care sa permita accesul autovehiculelor pe linie in caz de necesitate dar se descurajeze folosirea ei in mod constant.
Poate suna ca o prostie dar cred ca merita verificat daca este posibila o latire a tablierului in mijlocul intersectiei astfel incat sa incapa un peron intre linia de tramvai si banda 1. In felul asta am avea o corespondenta usoara cu 21.

cezar-mario2012

^Avem deschidere de 90 m a tablierului pe central și tu vrei să-l lățești  :rofl:

Dar coborârea cu o faci peste cabluri de tramvai... dar nu mai bine punem zebră și semafor pe pod dacă tot facem stație.

Cristi N

Da, l-as lati, nu l-as lungi si pentru coborare se pot face scari care sa coboare fie in cele 2 pastile de spatiu verde din centrul intersectiei fie langa cele 2 pile. Spatiul ala verde oricum este condamnat, nu are cum sa supravietuiasca nicio buruiana la umbra pasajului.
Intersectia este singurul loc in care este o distanta suficienta intre frontoanele blocurilor astfel incat sa faci o statie care sa asigure si o corespondenta decenta cu transportul de pe sos. Colentina.

office.laurentiu

cezar-mario2012

Noutățile sunt infime, se mai lucrează, dar cu ritm redus. Pe partea dinspre Tei: se finalizează trotuarul și scările de la Maxbet, Mega și școală; pe partea opusă au rașchetat trotuarul pe toată lungimea și puneau borduri noi; tot pe acea parte au decopertat parcarea din fața școlii și o reface; în zona bisericii lucrează la noua canalizare. Cam astea sunt lucrările pe partea de nord.
Pe sud, mai mult se stă, nu au reușit să elimine problema cu conductele. Lucrări infime la rampă, s-a mai avansat e partea cu blocurile atât cât se poate, la mantinela de la rampă se chinuiesc să armeze de două săptămâni și se mai lucrează anemic să pună noile borduri care vor limita sensurile de mers. Cam astea sunt noutățile. Au mai reușit să termine cu cablurile de pe intrarea în Sinaia, iar pe partea opusă, Gherase, au mai mărit groapa cu canalizarea și în față la cârciumă au reușit să mai pună niște dale peste căminul de termoficare.

office.laurentiu

Slab. ! Tot sper sa se termine breteaua de coborare spre Colentina. Este sufocant traficul in zona Strada Sinaia / Pancota !  :(

cezar-mario2012

Din fericire au reușit să termine cu conducta de termoficare de pe aripioara de coborâre. Azi mai sudau ceva pe sub pământ și armau un cămin, posibil ca pe săptămâna viitoare să termine cu ea și să se apuce de drum.

office.laurentiu

zuma80

O poza in trecere. Artera Baicului-Tei.
Se lucra astăzi.
Sa speram că redeschid traficul și mai important lărgesc Soseaua Colentina in dreptul pilei dinspre Baicului. Este o aglomerație permanenta pe Colentina sens către Voluntari.

Pentru A6!

Titza

paulmare

^ sambata dimineata lucrau intr-un singur loc, o macara ckd (a uneia din firmele primariei, avea autocolant pe ea) aseza tevi de termoficare in canivou
In afara de asta nici o miscare 

cezar-mario2012

Sâmbăta nu mai lucrează de mult, program lucru Luni-Vineri 8-17.
Acum se lucrează la refacerea arterei Pantelimon - Tei, bine de lucrat se lucrează pe mai multe zone: la borduri, la rampă, la termoficare, la canalizare....