[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

cezar-mario2012

Am un nepot care lucrează la STB, au fost informați cu suspendarea liniei 21, tramvaiele vor fi mutate la Victoriei și Dudești.

TibiV

O astfel de informare trebuie sa spuna de cand (exact) si pana cand (aproximativ)...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cezar-mario2012

Informarea a avut loc la începutul lunii august, datele erau 1-30 septembrie, dar și troleul trebuia suspendam cu o săptămână înainte, deci au întârziat cu 7 zile. Posibil și aici, de acea nu am dat date.

paulmare

Poate apare tablierul asa brusc si subit ca si sarma duamnei, vine mana criminala si il aseaza pe nevazute   

nirolf

Incredibil, nu știu și nu îi interesează de unde vine:

QuotePrimaria Capitalei a semnat, in anul 2019, un contract cu Trustul de Clădiri Metropolitane București S.A. pentru proiectare, asistența tehnică si execuția lucrărilor de construcție a pasajului Doamna Ghica: "Primăria Capitalei nu deține și nici nu a solicitat informații cu privire la modalitatea prin care constructorul își asigură materialele și echipamentele necesare în șantier". Asta deși lucrarea este executată de propria companie, alimentată cu bani publici. Mai mult, primarul Gabriela Firea a promis transparență totală atunci când a înființat compania.

Răspunsul Primăriei Capitalei la întrebarea cum termină compania municipală din subordine Pasajul de la Doamna Ghica în această toamnă dacă licitația pentru tăblierul metalic nu este gata: Nu am solicitat informații cu privire la modalitatea prin care constructorul își asigură materialele

Din secretomanie înțeleg că ori e vrăjeală de campanie ori Compania Municipală a făcut o încredințare directă și nu vor să recunoască.

tonică

Se încadrează clar la categoria promitem orice doar sa ne vedem cu sacii în căruță! S-or trezit aia de la Hotnews sa întrebe și sa descoasa, dar la o adică electoratul lor nu citește asa ceva, deci ii cam doare-n "undeva" ce și cum, doar sa dea bine promisiunea ca în rest sa fi dus cu pluta sa crezi ca despre toamna asta e vb acolo și nu despre toamna anului 2022.

survola

Cel mai probabil e încredințare (sau negociere) directă, nu mai au timp de licitații.

RaduC

Daca valoarea contractului este de peste 500k euro, autoritatea publica contractanta trebuie sa publice achizitia si pe ojeu.eu, siteul Jurnalului Uniunii Europene.
Ar incalca legislatia nationala si europeana cu o eventuala incredintare directa.

cezar-mario2012

Nu primăria cumpără, ci firma care construiește. Așa cu Ajtor poate să cumpere tablier fara licitație, așa și compania care este un SA

Dominik

You're in Steelers Country

voicul

paulmare

Lyvyoo

De pe grupul de Fcb al zonei Dna Ghica - dupa fast forward urmeaza rewind