[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

office.laurentiu

Asta este un lucru bun, destul de multe vehicule veneau dinspre Pantelimon pentru dreapta spre Fundeni. Din cauza traficului blocat de pana acum acestea faceau dreapta prin spatele blocurilor ( via Strada Sinaia ) , acolo unde se formau blocaje in fiecare dimineata.

Lyvyoo

De 3 zile foreza si-a luat la revedere de la pasaj. Pare un semn bun!
Despre tablier credeti ca putem obtine o poveste frumoasa (eventual adevarata) daca facem o hartie la primarie cu raspuns in 30 zile?

office.laurentiu

Lyvyoo

Niuz!

"Garantez că lucrările la Pasajul Doamna Ghica se încheie în această toamnă! [...]
La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat o etapă importantă: au fost finalizate coloanele aferente infrastructurii pasajului, 36 pe tot traseul pasajului.
De asemenea, a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale.
Astfel, în următoarele zile va fi posibilă descongestionarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni.
În urma finalizării coloanelor de la pila 1 și pila 2 au fost demarate lucrările pentru infrastructura și suprastructura acestora.
Radierele pentru pila 1 și culeea 1 au fost deja executate iar suprastructura acesteia a fost finalizată.
Având în vedere stadiul actual al lucrărilor, estimăm că atât structura cât și umplutura la rampa 1 vor fi finalizate până la sfârșitul lunii august."

Mai departe pluseaza grav, all in:

hefaistos

Tablierul metalic... făcut de cine? Doamna, stiti măcar ce e ala tablier la un pod?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Lyvyoo

Am pus aceasta intrebare mai departe in acea postare, sa vedem daca raspunde, n-am mari sperante.

paulmare

Pai da duamna isi doreste, evident acolo unde e posibil :) Ar fi fost in Firea lucrurilor sa se termine in oct 2020 cum scrie pe pancarta de santier,
Dar din cauza fortelor oculte, care se opun dorintelor de bine ale duamnei primar-general, nu cred ca pasajul va fi gata in octombrie 2020

Ca a terminat Zublin pilotii si si-au adunat de cateva zile jucariile din santier (si le-a dat unora senzatia ca gata s-a oprit tot :)) , si ca vertatel a mai lucrat cate ceva la retele - ok
dar la tablier - subcontractorii pentru "fer" al lui astaldi si max boegl de la ciurel, au zis pas dupa ce au luat caietul de sarcini, restul nu stim de ce sunt "neconformi" pentru duamna,

dr4qul4

Daca monteaza tablierul metalic chiar si pe o singura deschidere, promit sa o votez.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

GDPR

Aveti grija cu chestiile metalice prin preajma duamnei, chiar si cu tablierele  :lol:

Io

In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

GDPR

cezar-mario2012

Râdeți, dar posibil că în septembrie sa monteze prima secțiune. Este programată suspendarea liniei 21.

dr4qul4

atunci plusez! Daca se intampla, ii aprind si o lumanare la biserica aia de langa santier
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

La vii sa o aprinzi, da? Ii aprind și eu una! Licitația aia pentru tablier a fost relansată?

Lyvyoo

Quote from: cezar-mario2012 on August 24, 2020, 09:33:27 PM
Râdeți, dar posibil că în septembrie sa monteze prima secțiune. Este programată suspendarea liniei 21.
Este oficiala si sigura suspendarea?