[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hefaistos

În zona aia chiar e penurie de locuri de parcare. Dar om trai și om vedea.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

survola

Probabil, ca peste tot, sunt rable nemișcate cu lunile, o a doua/ a treia mașină ,,a familiei" care se va muta la țară sau într-o curte, mașini de la firmă etc.
Se rezolvă cu puțină presiune a primăriei.

Earthchild

Nu ar fi o premieră folosirea panourilor fonoizolante transparente: pasajul Basarab

cezar-mario2012

Am propus această soluție, arătând către pasajul Basarab, dar Hiver(managerul TCMB) a spus că nu sunt în normative...

Iar referitor la parcări primarul sectorului 2, a găsit ,,soluția", desființarea parcărilor nominale și parcare se va face cu abonament acolo unde găsești... Dacă nu ai mașina înregistrată în S2 vei plătii 5lei/h

Hef

Si pasajul Pipera/Barbu Văcărescu are panouri fonoizolante transparente.

miahi

Sunt curios daca exista normativ special pentru antifornare la pasaje urbane, sau extrapoleaza de la autostrazi, drumuri expres.

panda_no 5

Astazi se monta parapetul metalic pe laterala dinspre parc.
Pare ca e montat pe toata laterala deja dintr-o parte in alta a pasajului.

MrConnaisseur

Astazi, intr-un interviu acordat in direct dl Hiver a reiterat faptul ca pasajul va avea PIF-ul pana la inceperea noului an scolar, iar pasajul totodata este prevazut prin calcul sa preia si viitoarele linii de tramvai. (pentru cei care inca dezbateau acest subiect)
https://fb.watch/lHyxaEfb60/

office.laurentiu

dr4qul4

nici o sansa sa fie gata in 2 luni. 1 luna le ia doar sa dea schelele jos. Poate in Octombrie sa fie gata
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Las ca se baga negoita si aici si le da jos imediat..... ca i se blocheaza niste strazi.... :lol:  :lol:

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

merge si fara aviz... doar e negoita, boss!!

turby

Salut. Deja au demontat mare parte din schelele dinspre Sos. Petricani, si demonteaza in continuare, cel tarziu la finalul lunii iulie pot fi toate demontate.

office.laurentiu

Update: Pana vineri cred ca se demonteaza toate schelele.