[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

De la BabaDog: Pasajul Doamna Ghica 22.04.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oneLess

De ce se cheamă acest topic Pasajele ...
La IKEA sunt 2 !  ???

dr4qul4

Pentru ca sunt 3...planificate.  Mai avem la petricani (peste CF) si la Chisinau (peste sos pantelimon).
Asta de la D-na Ghica s-a miscat mai repede  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

panda_no 5

Nu au fost in stare nici macar sa scoata structurile metalice pe care s-au sprijinit tronsoanele sudate.
Sau le tin pentru orice eventualitate???? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Acum au o lucrare grea de tot in desfasurare. Monteaza schela metalica zici ca o sudeaza si pe asta.
Rusinos

GIV

@panda_no 5 pai nu se stie ca trustul de cladiri are cativa angajati? cand vrei sa fie gata?

cezar-mario2012

De pe Facebook, Vlad Toma

,, Dragi vecini,
Am vorbit azi cu dl Cristian Hiver , i-am transmis plangerile noastre cu ritmul lucrarii la pasaj si va transmit cateva explicatii:
Lucrarile sunt incetinite momentan pana la receptionarea tablierului intre TCMB si firma italieneasca. Aprox 2 saptamani, e multa birocratie scriptica. Se face acest demers pt a nu avea probleme la receptionarea finala si sa nu aiba si acest pasaj soarta pasjului Basarab care nu e receptionat nici azi. Acest demers birocratic e f important pe viitor pt garantie, lucrari din buget etc, care nu se pot face daca nu e receptionat ca la carte.
Apoi urmeaza fixarea predalelor, fier beton, betonare si apoi asfaltare.
Pana la sfarsitul verii vor sa-l puna in functiune.
Dpdv financiar: ieri s-a votat bugetul TCMB (+85% din ce am citit) asta e bine, se vor face noi angajari (aviz pt cei amatori) acum sunt 225 angajati si vor sa ajunga la 435. Ei depindeau doar de primarie, acum si-au diversificat portofoliul de clienti pt un cash flow mai bun. Clientii sunt toti din buget public dar diferite bugete (APLAB, STB etc).
Schelele care blocheaza cate o banda nu se pot da la o parte, se vor folosi mai departe dar cu alt sistem de sustinere tunci cand vor fi predalele si betonul pe pasaj.
Spor la lucru, vreme buna si bani la timp!"

Facebook

sarbu

Pastele a fost aproape acum 1 luna, de atunci au reusit aproape sa puna esafodajele complet pe lateralele pasajului. Inca putin si e iunie, daca o activitate de 1 saptamana le-a luat 1 luna, termenele cu pasaj gata la final de vara sunt fanteziste, in ritmul actual se deschide de 1 decembrie.

office.laurentiu

Clar este o problema, am vazut astazi ca erau aproximativ 15 muncitori pe santier. Dar greu cu viteza...

office.laurentiu

Oho, vesti bune ! Astazi montau predalele dinspre rampa Pantelimon. Nu am apucat sa fac poze, poate un coleg de pe forum are vedere buna si poate face 2-3 poze. Multumim !

cezar-mario2012

De azi au început montarea predalelor, așa cu a menționat și colegul, montarea a început din ambele capete ale podului. Să vedem cât o să le ia.
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)