[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cristi N

Noaptea asta (17 spre 18) si noaptea urmatoare (18 spre 19) este inchis traficul rutier pe sos Colentina sensul spre Obor pentru montajul segmentelor din zona centrala. Devierea se face prin str Dna Ghica cu intoarcere in intersectia de la Lukoil.

Powered by API/PUM imgur uploader

cezar-mario2012

Skynick

Le iese mai repede, daca s pusi pe treaba.

office.laurentiu

Se pare ca au luat pauza de sarbatori pe santier ?! Se mai lucreaza?

cezar-mario2012

Nu am fost azi pe acolo, dar de la mine se vede că au dat drumul la circulație pe sub pod.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Cristi N

Confirm, s-a redeschis circulatia pe sensul spre centru pe 3 benzi. Urmatoarele restrictii de circulatie vor fi impuse in a doua saptamana a lui Ianuarie.

Sursa

lucian

adix

Salut!
Imagini de la Pasajul Doamna Ghica.
O zi buna tuturor!

TibiV

Am dat intamplator peste o filmare facuta de producatorul tablierului metalic: Pasaj Doamna Ghica, Romania - Scandiuzzi' progress of works to 20 dec 2022

QuoteScandiuzzi Steel Constructions SpA

Bucarest Center - DOAMNA GHICA BRIDGE
Scandiuzzi' team is working to realize this important work for the city. Work is advancing apace and to date 67 m of bridge has been installed.The final bridge will be 210m long.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adix

Salut si La multi ani tuturor Stefanilor!!
Urc si eu o filmare de la Pasajul Doamna Ghica.
Sanatate!

TibiV

OMG...  :headache:

Nicusor Dan pe FB

⚠️Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate mâine. 50% din tablierul metalic a fost deja montat, iar în prezent se fac pregătiri pentru asamblarea restului de piese și ridicarea acestuia pe poziție, pe porțiunea din mijlocul intersecției.
⚠️În paralel cu aceste operațiuni se lucrează la pasaj la rampa de acces dinspre rampa Piața Delfinului.
⚠️Suntem în grafic cu toate etapele și am primit asigurări din partea constructorului, Trustul de Clădiri Metropolitane București, că se va accelera ritmul lucrărilor astfel încât pasajul sa fie finalizat înainte de termenul prevăzut în contract (vara acestui an).

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cezar-mario2012

^ Pe rampa dinspre Pantelimon nu se lucrează, nici nu ar avea ce să facă deocamdată, mai este de pus strat de uzură, marcaje, stâlpi de lumină, garduri și parapeți.
Tablierul nu este la 50% montat, dar este pe aproape. Se lucrează la suduri pe elementele montate și la modulul ce va fi montat pe pilonul Pantelimon...
Mai sunt multe piese de venit pe șantier...., deci mai durează.
Iar termenul de finalizare a trecut de mult și din ce am înțeles la sfârșitul luni expiră A.C., iar N.D. trebuie să prelungească o autorizație pe care o consideră ilegală...

hefaistos

Tablierul nu e realizat, structura de rezistenta a tablierului este realizata 50%. Care e diferența? Pai peste 2 luni când termina de sudat "tevile", urmează predale, armare, turnare, borduri, hidroizolație, asfaltare, etc.
Deci "în vara" mai degrabă către sfârșitul ei.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

survola

Important este că se termină anul acesta, cu cea mai mare probabilitate posibilă în condițiile actuale.

danutzu_1069

Eu nu îl vad gata anul asta...
Mai este mult de făcut..