Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 21 Guests are viewing this topic.

dorum

Welcome to the jungle, Ionut! :)

NU si NU si NU...stau in paragina de anul trecut, fara finantare si fara picior de Gigel sau de paznic langa ele...iar firmele constructoare se indreapta spre un faliment sigur....

sebba

pai da, PARAGINA si BATJOCURA

si cum bine ati zis, "lipsa de finantare" din cauza unor razbunari politice??? 
cum sa separam politicul de asta??
Sailing away! S/Y Haimana

disney

Am scris eu acum la CNADNR. Sa vedem ce zic ...  ???

imike

Si o noua stire din presa lugojana:
http://www.lugojonline.ro/portal/index.php/actualitate/item/4848-zeci-de-lugojeni-raman-fara-terenuri-incepe-constructia-drumului-care-va-duce-la-completarea-soselei-de-centura-a-orasului
Nu puneti prea multa baza in publicatia respectiva, dar daca e asa e bine!!!
Sint curios cum va arata A6 care dupa primii 10km da intr-un inel de centura cu o banda si jumatate pe sens(Lugoj) si apoi se continua in profil de autostrada. Deocamdata traficul nu cred ca va pune mari probleme dar la finalizarea A6(numai Cel de sus stie cind-poate nici El) se va schimba traficul si atunci sa vezi trafic pe centura. Va fi ceva sport extrem sa iesi din Lugoj, traversind centura prin intersectiile unde nu au catadicsit sa faca nici un amarit de sens giratoriu. Singura intersectie unde se circula mai normal la ora asta e iesirea din Lugoj catre Deva.
S-auzim numai vesti bune!!!

Archi

La centura Lugoj nu se va face aglomeratie, tu compari cu CB, unde o intersectie la nivel creeaza serioase probleme traficului, dar aceasta comparatie nu este valabila fiindca situatiile sunt coplet diferite. La CB este trafic mare din toate partile, iar intersectandu-se se creeaza blocaje. La centura Lugoj chiar daca va fi trafic mare pe centura poti fi sigur ca spre Buzias, Resita si chiar Deva(dupa deschiderea A1), traficul va fi mic, sensurile giratorii in aceste cazuri mai mult blocand traficul

P.S: Poate unii dintre voi ati observat ca la iesirea din Remetea Mare, inainte de Pasajul peste CF si nodul Izvin se face un sens giratoriu catre niste hale, o desfuidizare a traficului ca sa ce? Sa faca stanga sau dreapta maxim 10 tiruri si 30 de masini, adica sub 1% din trafic, restul traficului o iau in fata, sensul incurcandu-le.

ciprebbe

Official:
Maine Sova e la CJ si se inaugureaza centura de diamant
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

dorum

..pai daca vine Shova, sigur nu o mai ia la vale...ca doar de aia se duce, nu? :) :)

savagedanyro

Il zidesc pe el la baza sa fie siguri ca nu o mai ia la vale ???
...live the moment...

doryan93

Şova inaugurează, joi, la Cluj, cea mai scumpă centură din ţară. Preţul unui kilometru: circa 5,6 milioane de euro.
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/dan-sova-ministru-cluj-1_528ccdacc7b855ff56197741/index.html

Ionut

Cip, dai o fuga in weekend sa filmezi toata centura? Sunt curios cum arata de la un capat la altul, n-am mers niciodata pe ea cap-coada. Parca aveai dash camera. Dau o bere eu cand vin la CJ ca sa acopar banii de benzina. :p

ciprebbe

Poate chiar maine inainte de a merge la job daca nu e ceata. (M-am gandit sa merg cand ies de la munca da e deja noapte si nu se vede nimic).
Vedem cum am timp, oricum e in plan :P , daca nu se aventureaza careva inainte.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

user201

Câteva imagini de astăzi cu ceea ce se vede de pe DN1 din centura Brașovului.

Totul pare terminat, nimeni nu mai lucrează, există chiar și garduri la baza ei, după cum se vede din ultima poză, dar din câte știu nu e deschisă circulației.

alecu26

Copisa este castigatoare la centura Stei. Inclusiv contestatiile la CNSC au fost rezolvate (s-a respinsa contestatia OHL).
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).