Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Ionut

Faine pozele, merci!!! Hai ca nu au intarziere mare, pot da drumul in curand.

hentz

^^^
Asa zic si eu ,in maxim o luna termina.

marisRO

Centura de ocolire a municipiului Târgu-Mureş – Est va avea 11,643 kilometri lungime şi va costa aproximativ 252,07 milioane lei, fără TVA. ,,După 23 de ani anunţăm oficial construcţia centurii de ocolire a municipiului Târgu-Mureş şi cred că acest lucru are în primul rând o însemnătate din punct de vedere politic pentru că iată, după 20 de ani de promisiuni, există anunţul oficial atât al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, cât şi decizia politică de a construi centura ocolitoare a municipiului Târgu-Mureş", a afirmat Ciprian Dobre. ,,Va fi o cofinanţare de peste 90% din fonduri europene, din Programul Operaţional Sectorial – Transporturi, fonduri nerambursabile FEDR, plus de la bugetul de stat un procent foarte mic", a completat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.
Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/centura-targu-muresului-gata-in-maxim-patru-ani

radutm

Acum cateva minute la stirile Protv a fost o stire despre centura ocolitoare sateasca a comunei Brazi. Stirea am gasit-o doar pe un site local:
QuoteComuna Brazi are, incepand de ieri, propria centura ocolitoare
* Investitia, realizata de la bugetul local, este unica la nivel national
Comunei Brazi – una dintre cele mai bogate din tara – i s-a mai alaturat inca un statut, acela de a fi prima unitate administrativ - teritoriala din tara din mediul rural care are propria centura ocolitoare.
Ieri, in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a senatorului PSD Radu Oprea, a primarului din Brazi, Radu Leonas, a fostului edil – Ilie Radu, a fost inaugurata centura ocolitoare a comunei.
Sursa: http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/139035/comuna-brazi-are-incepand-de-ieri-propria-centura-ocolitoare
cont inchis

stangabriel

Mare atentie pe centura Caransebes,s-a lasat asfaltul inainte de un viaduct,e semnalizata cu mult inainte,dar nu credeam ca e asa adanc,am franat brusc pana la 50 de la 1XX si tot am atins cu bara,era si masina incarcata.

Centura Domasnea asteapta asfaltul,pare stabilizat terenul,s-a umplut din nou,dar era gol santierul.

MRS

Cat inca unii mai viseaza la A0, noi ne rupem zilnic masinile pe aici, unul dintre cele mai folosite drumuri din Pomania.

:bash: :bash: :bash: :bash:

E bine ca avem fauna:

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

MRS

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

MRS

MRS

MRS

bogdymol

^ Indicatorul din ultima poza :bash:

Acolo ai STOP si e obligatoriu virajul la dreapta INAINTEA semnului?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

VictorC

:bash: In caz ca se intreaba cineva ce se mai intampla cu lucrarile la Soseaua de Centura Sud

Modernizarea Centurii Sud a Capitalei, lasata de izbeliste si cu finantarea taiata: Lucrarile au fost suspendate din septembrie 2012, iar Guvernul viseaza acum la o autostrada de centura cu taxa

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14879252-fotogalerie-modernizarea-centurii-sud-capitalei-lasata-izbeliste-finantarea-taiata-lucrarile-fost-suspendate-din-septembrie-2012-iar-guvernul-viseaza-acum-autostrada-centura-taxa.htm

CornelB

Auzind eu ca s-ar lucra ceva la centura intre Dragomiresti si Chitila, astazi am vrut sa vad si eu care-i treaba. Avand si camera foto cu mine ( nu mai plec nicaieri fara ea:lol:) va aduc urmatoarea proba:

Una bucata excavator, pe canalul din dreapta centurii, la 300 de metri de pasajul Dragomiresti. Undeva in boscheti, o forma de organizare de santier, formata din 2 baraci si 4 basculante.

Mai departe, daca doriti sa revedeti instantanee cu centura pana la intersectia cu A3.

[imghttp://img23.imageshack.us/img23/3375/007yjw.jpg]http://[/img]

Ca sa imi exprim o parere personala, singura portiune din centura care iti lasa impresia ca te afli intr-o capitala europeana, este cea cuprinsa intre Chitila si Voluntari. In rest, durere mare, ai impresia ca te afli in Africa, desi poate si aia si-au facut centuri adevarate in jurul marilor orase!:ohno:

udar

^^^
bine spus marile orase  :D................... de Capitale nici nu se pune problema de asemanare  :lol: