Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

alecu26

Quote from: marisRO on April 30, 2013, 10:18:08 PM
Azi CNADNR a publicat in SEAP licitatiile pentru constructia centurilor Bacau, Tg. Mures si Mihailesti - relicitare.
Centura Bacau - 30,700 km, valoare estimata intre 591.224.807,1-643.801.571,2 lei + TVA.
Centura Tg. Mures - 11,643 km, valoare estimata 273.544.438,97 lei + TVA.
Centura Mihailesti - 3,18 km, valoare estimata 44.258.659 lei + TVA.

in sfarsit...super veste.

Care va fi sursa de finantare? Se specifica?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

marisRO

Proiectele sunt finantate prin Fonduri Europene Nerambursabile (FEDR) din cadrul Programului Operaţional Sectorial Transport si din Bugetul de stat.

marisRO

Pe site-ul CNADNR nu apar planurile drumului de centura Tg. Mures. Oare a ramas acest traseu?
[IMG=http://img15.imageshack.us/img15/5594/centuratgmures.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

user201

Are cineva idee dacă Centura Bacau și Centura Tg. Mures sunt 2+2 conform caietului de sarcini, că de autostrăzi full profile nici nu îndrăznesc să întreb?

alecu26

la tgm sunt cate o banda pe sens, dar oricum un profil generos. ar fi usoare depasirile.

Ce nu-mi place e traseul...plin de curbe, aproape serpentine, ca in secolul 19. Cred  ca va fi o linie continua sa interzica depasirea cam pe tot traseul.

are sanse sa se transforme intr-o nou centura a clujului.

Deasemenea, nici o legatura de perspectiva.....A3 (campia Turzii-bv) sau cu AXX (TGm - iasi).
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

user201

@alecu26
Mersi de informații.
Speram ca noile centuri ale orașelor mai mari să fie cel puțin în stilul centurii Ploiești sau a ceea ce se construiește acum la Brașov. Totuși mai bună decât nimic.

alecu26

la mures intradevar are niste dealuri de trecut. Acum se liciteaza practic legatura intre DN 13 si DN 15.

cricric

La Targu Mures nu o puteau face la profil de autostrada, chiar si la jumate de profil? Se continua de la Campia Turzii spre Reghin si mai departe spre Moldova. De ce fac iara un sarpe din ala de o banda pe sens

alecu26

pai...asa fac DN-u cu pret de autostrada....ca la centura Cluj.

Era un pic oneros si iesea cu scandal daca faceau autostrda si le iesea la 20-30 milioane euro pe km.

lucianxx9o

CNADNR vrea să construiască Varianta de ocolire Bacău cu maximum 643,8 milioane lei

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/181486.html

^^ dupa pret cred ca este in regim de autostrada!!

lucianxx9o

panda80

Autostrada va fi intre punctele C si B de pe harta.

panda80

hentz

Situatie lucrari Centura Alexandria in data de 03.05.2013 !!!

Rond DN6 (Buzescu) finalizat

Parcarea din apropiere ,aproape finalizata

Desi stratul de uzura este asternut in cea mai mare parte ,aici este inca binder

Intersectia DJ703,nu este rond asa cum prevedeam cu ceva timp in urma,numai benzi dedicate pentru virajul la dreapta

Strat de uzura

Podul este blocat cu parapeti New Jersey,foarte probabil este hidroizolatia pusa.

...si inapoi

Din nou accesul blocat

Zona intarziata

Strat de uzura cu ceva mici probleme la terasament.Am numarat 3 zone cu reparatii.

Intersectia cu DJ504,intersectie simpla la fel ca cea cu DJ703

Caseta construita tarziu pentru inlocuirea unor conducte (in plan indepartat)

Parcare in apropierea DN6

Rond DN6(Bucuresti)

Data la care am facut pozele ar fii trebuit sa fie data la care se preda lucrarea.