Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

alin2pas

+1
Orice lucru e perfectibil, dar apreciez efortul de a centraliza niște informații, care altfel sunt mult mai greu de urmărit. Am pus la favorite în Chrome tabelul tău.
:cheers:

vladb

^ Excelent tabelul. Felicitari!
Pentru conformitate: centura Zalau o construieste Sinohydro Corporation (China) + Good Prod SRL.

zuma80

Si la Targu-Jiu este semnat cu: Asocierea Secol Societa Edile Costruzioni e Lavori SA - Secol Romania SRL
Pentru A6!

cristi5

@mirceaeliade as vrea foarte mult sa integram munca ta aici

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=2684.0

Daca esti de acord, ne auzim pe PM si ne coordonam cu @RobertH

Ar fi fain daca ai pastrat versiuni mai vechi, sa introducem si istoricul.

tom_sawyer

La centura mare Giurgiu (nu drumul prin est) nu e PORR contractantul SF-ului, ci EUROCERAD. La fel la Vaslui.

Sinteza licitațiilor te ajută (Ctrl+F pentru search):
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=322.0

pentium10

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

mirceaeliade

@cristi5 Sure, nu stiu ce trebuie sa fac pt a le integra.  Am facut primele tabele acum cateva luni cand am vazut tot felul de proiected DX anuntate dar nicaieri tabulate pe forum (cum sunt autostrazile). Am facut screenshoturi updatate pe Imgur din cand in cand pe care le-am pus aici pe forum, si in timp am adaugat si VO pt ca sunt drumuri noi cu sinteza minima aici pe forum.  Am vrut sa fie niste tabele simple care sa acopere doar detaliile esentiale unui non-expert (ca mine) dar care sa transmita ce e important la proiect: cam de cand s-a inceput, pe unde e acum proiectul, si cam cand trebuie sa fie gata.

cicotan

mie mi-a câştigat respectul, în timp, suita în cloud de la google - sheets, calendar etc; se poate schematiza elegant acolo parcursul lucrărilor, nu trebuie urcate constant documente la diferite adrese, update facil; e o idee de a implementa un sinoptic

klacsma

O intrebare: variantele de traseu propuse de proiectant se pot consulta undeva ? (in mod deosebit cele pt. Satu Mare-Oar m-ar interesa)
Multumesc !

JohannDB

În dimineața asta, pe la ora 00:40, am ratat "Centura Săcuieni-Bihor"....... Veneam dinspre Satu Mare și la intrarea în Săcuieni (BH), dau de-un nou-nouț giratoriu, ce avea trei direcții de urmat, la alegere.... Cherechiu (DJ 190H) la dreapta, înainte DN19 prin Săcuieni și la stânga "centura".... Dar, cum la ultima mea trecere acum vreo șase/șapte luni, nu era fizic acest giratoriu, am rămas derutat și blocat câteva secunde.... Am ales la repezeală (pentru că tablele indicatoare sunt PROST PUSE ) direcția înainte, prin localitate, unde normal că m-am chinuit cu drumul foarte îngust prin zona de la biserică, cu cei patru metrii lățime, plus curbele de rigoare și trecerea de cale ferată.... La trecerea de girație mi s-a aprins "beculețul" realizând, că tocmai am ratat probabila centură.... La ieșirea spre Oradea, am avut dovada supremă că este cu "adevărat" centura... Aici la partea dinspre Oradea, mai era un excavator (fiind duminică/luni noaptea era "la odihnă") cu care se mai lucra la acostamente și terasament.... Se pare că-i nou-nouță, dată-n trafic !!

RaduG

Noutățile despre VO Slobozia, parte a viitorului drum Transregio TR 71 Brăila-Slobozia-Călărași-Chiciu:

Observați vă rog intervalul dintre data cererii și data răspunsului.

alin2pas

Deci se poate să dea răspunsuri în intervale de timp decente, fără a fi obligați de hotărâri judecătorești? Toată stima!

razvan96

Primaria Valenii de Munte a atribuit contractul de "Achiziția publică de Servicii de elaborare a Documentației tehnico-economice (Studiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic, Proiect pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire) și Asistență Tehnică, pentru obiectivul de investitii ,,VARIANTA OCOLITOARE VĂLENII DE MUNTE" " asocierii H.V.I.D. CONSULTING GROUP - GLOBAL SERVICE PROIECT S.R.L. - TEHNO CONSULTING SOLUTION pentru 2.359.765 RON. Sunt 15 luni pentru SF+PAC+PT.

rt25

^ doamne ajuta. Cred asta poate fi postata si pe topicul "Solutii de decongestionare Valea Prahovei".
O astfel de lucrare aici in Valenii de munte care e foarte luuuung ca oras, ar scuti poate chiar si 10-15 minute a timpului de traversare si ar face drumul BV-Bucuresti mai suportabil pe DN1A.

Sper doar ca solutia care reiese din acest studiu sa ocoleasca si urmatoarea localitate: Gura Vitioarei. Asta pentru ca Valenii de Munte + Gura Vitioarei inseamna vreo 10-12 de km de mers cu 50km/h.
Asa mi-as imagina eu:

Problema este ca licitatia este stric a primarieri Valenii de munte si nu cred ca vor studia variante mai scalabile pentru toata zona ... :((