Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Dominik

Cele două sensuri giratorii de la intersecțiile VO Drobeta Turnu Severin cu DJ 607A și DJ 607B au fost finalizate.

https://www.facebook.com/cnadnr/videos/665596477401757/
You're in Steelers Country

TibiV

Arata "belea", cu luminite si "tot tacamul".
La "talentul" CxxxR la intretinere, sunt curios cum vor arata peste un an... :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

AlexxC

Arata foarte bine...avem cateva montate in Craiova...apropo sunt Made in Craiova.
Au marele avantaj ca sunt modulare si se monteaza extrem de rapid...nevoia de mententanta tinde spre zero.

Dan_s

S-a montat unul la inceputul anului si in Ploiesti la iesirea spre Buzau intersectie cu Centura de est:

Sursa: observatorulph.ro

Hercule

Astea nu ar trebui sa fie ingropate in asfalt? OK, hai sa mai ramana 2-3 cm in afara ca sa simti la roata, dar 15 cm inaltime cat se vede in poza mi se pare prea mult.
Deșteaptă-te române!

TibiV

Depinde daca daca te multumesti sa ramai infipt in giratoriu, sau vrei "musai" sa treci peste "pastila" si sa intri pe contrasens....

Mie 15 cm mi se par prea putini pentru cati "viteji" cu +250CP sub capota avem....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GDPR

De obicei remorcile tirurilor "agata" pastilele sensurilor giratorii.

prd.marius

^Care o fi rostul acestei promisiuni (pardon, centuri)? Ca doar cele doua orase sunt unite de A3.

pasadia

Are rost dar trebuie sa vedem traseul. Prin ambele localitati e inca foarte mult trafic (local), dar parte din el e generat inclusiv de zona industriala dintre ele (Macromex, Cikautxo, MMM Autoparts plus zona de retail). De altfel din punctul meu de vedere au nevoie de un drum care sa plece exact din acea zona si care sa se indrepte spre unul dintre cele 2 noduri (fie in zona OMV-ul din Turda, fie in nodul Campia Turzii) - sau poate chiar in amandoua, astfel incat acest drum sa joace rolul unui drum colector care sa preia traficul spre/dinspre cele 2 orase si A3.

mirceaeliade

rota

^nu inteleg de ce mai apare VO Suceava pe lista, e in productie din septembrie 2019

Feri

^ Poate trebuie adaugata si VO Sighisoara in lista:

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv, ce va fi realizat cu ajutorul unei investiții de peste 80 milioane de euro, echivalentul a peste 390 milioane de lei.
Lucrările vor fi realizate pe o lungime totală de puțin peste 13 kilometri.
Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni.

Sursa https://www.arenaconstruct.ro/vo-sighisoara-de-peste-80-mil-euro-aprobata-de-guvern/

alecu26

care mai e stadiul la Alesd si Stei? Una din ele avea chiar contract semnat cu Copisa.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

marinul

Beius- Stei avea semnat contractul. Alesd se pare ca a intrat in atentia viitorului presedinte al consiliului judetean. Fiind orasul lui natal, as paria ca Alesd va avea mai repede centura decat Beius-Stei. Deci nimic concret :)