Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

SI de ce nu se poate deschide asa? Ca pot lucra la stalp in afara drumului.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

Mie ăsta îmi pare destul de înalt. Pe de altă parte, în fundal pare să se vadă o altă linie, cu stâlpi metalici "grinzi cu zăbrele". Recunosc, eu am fost mai atent la partea cealaltă pentru că e zona de interes pentru mine, dar mă gândesc că linia aia ar putea fi în cauză.

carutasul

Ia uite, că aveam una la obiect . Nu am dat atenție la fața locului....

Powered by API/PUM imgur uploader

dr4qul4

totusi acel DJ este deschis circulatiei si nu vad nici un obstacol. Daca era pericol de arc electric, ar fi blocat cu siguranta accesul.  Dar acolo avem 7 m inaltime. Probabil sub standardele actuale, dar peste cele de la constructia DJ-ului
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Haideti, mai...
Este clar ca "Centura Caracal" NU este gata !
Sunt sigur ca undeva exista o pișătoare fara apa/evacuare, sau niște stalpi de iluminare cu sodiu in loc de LED, sau, in cel mai rau (si cel mai probabil caz) ne confruntam cu o situatie similara cu cea de pe A10 L3&L4...
"Iepurașule, de ce n-ai șapcă ?..."

:lol: >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

În fine, e martie, hai să presupunem că totul e rezolvat și am prins eu exact momentul între finalizare și recepție :)

cristi5

Exact momentul dintre finalizare si receptie l-ai prins. Atata ca dureaza 6-12 luni :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

horatiu.cosma

La Caracal parcă e un stâlp nerelocat într-un giratoriu. A apărut și la TV, am văzut acum câteva luni știrea. Însă cu siguranță trebuie relocați și stâlpii din imagine, sunt prea aproape de drum, intră în zona de siguranță.

TibiV

Horatiu, stalpul din giratoriu nu mai este...

Daca vorbesti despre asta:
Quote from: perfidus on October 13, 2017, 12:03:43 AM
Cu dedicatie pentru carutasul . Din iunie trebuia sa fie mutat acel stalp din mijlocul  giratoriului. Am spus ca Secol nu o sa termine anul asta.
:lol:

Poza preluata de pe site-ul Stirile PRO TV

A disparut insa in toamna...

Quote from: carutasul on November 03, 2017, 05:34:18 PM
Acum mă aflu pe meleagurile căruţeşti.
Am impresia că s-a întâmplat o minune, nu sunt sigur, dar din poza de mai jos ar parea că stâlpul s-a mutat:
poza din maşină

GDPR

Lipseste iarba din pastila, asa ca nu se poate face receptia!  :lol:

florin74

^A fost mancata de caii de la caruta cu prosti din CNAIR, care fix in giratoriul ala s-a rasturnat. Kafka ar avea subiecte de carti pentru 3 vieti daca ar fi contemporan cu noi.

ovicor

Stalpul din postarea 5318 a lui Perfidus este un stalp de 110 KV, sustinere simpla. Ar trebui inlocuit cu unul metalic, mai departe de sosea si sustinere dubla ( doi izolatori alaturati cu "jug" atat spre consola cat si spre conductor). La sustinere simpla ruperea izolatorului duce la caderea conductorului la sol, cu pericol pentru trafic. Reteaua va declansa abia dupa ce va bubui la contact cu solul sau, doamne fereste, cu masini aflate in trafic.

TibiV

ovicor,
ce "ar trebui" si ce "am facut" sunt lucruri distincte.
Problema de acolo este deja rezolvata de la inceputul lui noiembrie...
Quote from: carutasul on November 03, 2017, 05:34:18 PM
Acum mă aflu pe meleagurile căruţeşti.

Pentru referinta, uitat-te in StreetView ca sa vezi ce "piticanii" de stalpi erau inainte...

perfidus

Mai pun odata poza carutasului ca sa nu mai fie confuzii. La stalpul asta se referea ovicor cu "ar trebui sa".

Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

Ionut

Pam pam! Multumesc tuturor de ajutor! :cheers: Mai sunt spatii lipsa si detalii de completat. Astept in continuare feedback/adaugiri sau orice alt comentariu.