Centuri rutiere în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:48:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

da mariansb ... graba.... am corectat. ms frumos.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

realistul

Salut. Pe centura Alexandria, se mai misca ceva? Cand ar trebui data in folosinta?

realistul

Centura Mihailesti de Giurgiu se mai face? Ar fi mare nevoie.

udar

cred ca cei de la Pischia isi trag o centura sa nu mai treaca camioanele care cara materiale(nisip,pietris,sorturi,etc din balastiere si cariere )..............harta aici

:cheers:

Sică

Nu e o idee rea, e doar pusă în operă desincronizat de realitate. Loturile de autostradă care solicitau cel mai mult drumurile acelea județene prin convoaiele de aprovizionare cu material de balastieră pentru constructori s-au cam terminat. Ce a mai rămas de dus pe partea Aradului se deplasează direct pe valea Mureșului, via Frumușeni - Fântânele - Arad. Iar în sens invers, s-ar putea să li se renteze să aducă mai degrabă de la Lugoj.

Anyway, congrats to them. :D

Ionut

Ar fi extraordinar daca macar 30-40% din localitatile mici/medii din tara ar lua exemplul si ar face mini-centuri ocolitoare din fonduri Regio. Sau noduri cum au facut cei din Campina la intrarile/iesirile din localitati pe drumurile mari. Se pot atrage fonduri Regio pentru investitii in infrastructura locala, ar creste calitatea vietii imediat pentru ca masinile n-ar mai sta la coada in dopuri de trafic sau la trecerea caii ferate. Sunt multe, multe astfel de exemple, de la orase mari (vezi Arad, centura de nord, cu acele doua pasaje peste CF) la orase medii sau mici.

radutm

Centura ocolitoare la Pischia e mult spus. Este practic strada care margineste zona de est a satului si care pana acum era intr-o stare jalnica si era practic intrerupta. Cine merge pe drumul judetean nu prea are de ce sa o ia pe acolo. In schimb va fi o alternativa mai buna pentru masini si utilaje agricole. Acel drum va face mai atractiva pentru investitii imobiliare zona de est. Pischia e deja o locatie f.buna pentru timisorenii care vor sa isi faca o casa in afara orasului.
cont inchis

ciprebbe

E-republik

Ionut

Pai nu era vorba ca lucreaza firma aia ungureasca?

ciprebbe

Sti tu ceva ionut
Citez   "După multe dispute şi negocieri cu firma maghiară Nemzetkozi Vegyepszer, s-a ajuns, în sfârşit, la o convenţie cu firma Keller, cea care a girat iniţial aceste lucrări"
O parte din poveste e  aici
E-republik

hentz

Centura Alexandria 20.08.2012

Cu telefonul pe fuga! :)

Din DJ504 catre..
DN6- Bucuresti

DN6-Craiova

pana la km 6 asfalt

Semne ca se lucreaza si dupa caderea serii

Aici se punea balast stabilizat

pana la km 9 terasament complet

singura zona cu intarziere ,sunt max 200m

si iar asfalt asternut inca din primavara in aceasta zona

Prea mari mi se par santurule facute de utilaj,groaznic de mari

podul se vede

ultima deschidere fara grinzi,culeea nord a fost terminata mult mai tarziu

se lucreaza la armare si suprabetonare pe pod

si tot asfalt

intersectia (rond)cu DJ703

asfaltata pana la capat

desi am presupus ca va fi 2+2,acum nu mai pricep nimic ce vrea sa fie ultima portiune,poate parcare.

rondul cu DN6 la Buzescu

realistul

Multumim de poze hentz. Se misca ceva acolo. Abea astept sa se termine sa nu mai fim nevoiti sa trecem prin Alexandria, Nanov si mai ales prin...Buzescu :). Care ar fi termenul aici?

davyl

Hentz, superb reportajul. Au inaintat de la ultimul raport! Multumiri!

hentz

Termen 03.05.2013

Asa este au progresat mult in ultima luna,cred ca au mutat ceva utilaje si oameni de la reabilitarea DN6 ,era ceva inghesuiala la organizarea de santier ceea ce pana acum nu am vazut

davyl

Am senzatia ca vor termina la timp, daca pastreaza ritmul actual, chiar daca vine iarna...