Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 10 Guests are viewing this topic.

rocklee

scuzati ...nu am avut timp sa le pun a doua zi   :( ..apoi am uitat ... de le  :-[

pun si acum ceva ....dupa ce am iesit la suprafata ....imagini din santier ...

intrarea in tunelsi pereti mulati...vedere spre orastie ..

rocklee

imagini din curtea firmei ARCADIA ...si de pe podul dj de peste tunel

rocklee

rocklee

rocklee

dn relocat si situl arheologic...

ceva ce este pe traseu

rocklee

vancouver

Quote from: rocklee on November 30, 2016, 10:51:48 AM

WOW. Perna de piatra sparta continua si pe pod. Nu avem - precum de ex. la podurile dunarene - trecere de la fundatie elastica la fundatie rigida. Aici fundatia elastica este continua si pe pod. Astfel nu mai exista problema "trambulinei", pe care o cunoastem de la drumuri. Si care evident exista si la cai ferate, si ca atare limiteaza viteza pe podurile mari, pe care se circula rigid. La HSR "adevarate" si care presupun multe structuri, intreaga cale de rulare este rigida, dar la HSR de viteze mai mici se poate merge si pe perna elastica continuata si peste toate structurile, adica ceea ce vedem acum la noi pe coridorul de 160 km/h, upgradabil la 200 pe ici pe colo.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dorum

la fel va fi si in tunele la Danes si Sighisoara... si am intrebat de 2 ori... realy? piatra sparta in tunel??
raspuns.... DA!

florin74

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000714534&id_inst=2

Primul termen la recursul de pe tronsunul 3, Lot 2 Gurasada -Simeria (castigator desemnat ASTALDI) : 08.12.2016