Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Poputes

Pe 7 septembrie s-a emis ordinul de începere a prestării serviciilor în cadrul contractului ,,Studiu de fezabilitate pentru modernizarea secțiunii feroviare Predeal - Brașov". Termenul de întocmire a studiului de fezabilitate este de 23 luni.

http://cfr.ro/files/Comunicate%20presa/08.09.2020_CP%20ordin%20incepere%20servicii%20SF%20Predeal%20-%20Brasov%20-%20ro.pdf

Vlad94

Multumim, AlinC pentru filmare. Vad ca nu este finalizata electrificarea pe varianta. Chiar nu vor sa dea drumul mai repede pe varianta, pentru a nu mai fi nevoie ca toate trenure sa circule pe acea portiune improvizata.

cristi5

^ Exista un grafic de lucrari negociat cu CFR, nu pot da drumul spontan (nu ca ar vrea). Lucrarile au fost re-planificate (si deci intarziate) din cauza terenului mlastinos, care nu a fost "observat" de proiectant. Se si vede acea amenajare hidro. Statul a platit bani grei pe proiect si pana semneaza cineva ca proiectul era gresit, pana se re-proiecteaza... dureaza.

Nu, varianta lunga nu e inca electrificata. Sunt doar pusi stalpii.

Portiunea "improvizata" e parte din graficul de lucrari. La fiecare moment a trebuit mutata circulatia pe alt racord asa incat sa se poata circula pe un fir, si sa se poata si lucra. Acum a mai ramas acea portiune de langa pod. Poate vor opri circulatia cateva zile ca sa conecteze definitiv podul?...

Chiar nu stiu daca se va putea intra pe varianta lunga pana nu e gata centralizarea electronica in gara care controleaza macazurile din estul podului (care "aleg" intre varianta lunga si cea scurta). Daca asta e parte din lotul de semnalizare (nu cel de terasamente, unde a mai ramas chiar numai Coslariu), atunci vom mai astepta multe luni.

Macazul va trebui sa fie posibil de mutat pe varianta spre gara Podu Mures, ca altfel nu se  va putea merge spre Teius...

TibiV

Si din video in video, am dat de filmarea asta de acum 3 luni.
Nu mai este "fix la zi", si nici "completa", (omul a filmat "din mana") dar mi s-a parut foarte lamuritoare...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

traveler

anacronox

Ce este zona aia betonata din spatele liniilor? Vad ca peste o zona betonata se vine cu sina de cale ferata.
multumesc

Cetatean

Multimodal :P acolo o sa fie o macara si platforma pentru containere.

c o r v i n

Pare-se că s-a început a se lucra și în stația Simeria, făcând abstracție de Centrul operațional care este aproape gata!

(11.09.20)

traveler

Acum 2 zile am filmat cu drona din Ilteu (lot 2c intreg) pana la Mintia (jumatate din lot 3)

(nu am putut sa filmez mai mult pentru ca cand am ajuns la Mintia a venit noaptea :D )

Teoretic ar trebuie sa fi vizibil capitole pe Youtube in bara din player, si videoclipuri ar trebuie sa fi in calitate 1440p....

Viteza 1x

Viteza 10x

cristi5

Excelent, multumim!

Foarte fain ca ai marcat segmentele! Mi-ai dat o idee pt filmele pe care le fac pt studenti :)

Cetatean

Cateva poze de la pod de la Branisca, a inceput 'lansarea'

Vedere spre coridor in zona Tisa

Vedere spre coridor in zona Tisa

Viitorul PO Branisca