Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

pasadia

Indicator introdus
În apropiere de Comuna Vânători
https://maps.app.goo.gl/1rj2rZnhEt6CoS678

Aici Arcada pare să pună la cale organizarea de șantier pentru CF Brașov - Sighisoara. Au decopertat o suprafață destul de mare, au început să aducă câteva construcții metalice, schele și alte elemente.

Fără poze căci m-au luat prin surprindere cei de la SDN - Mureș. Cu puțin mai în aval lucrau la pod (schimbau parapeții metalici ruginiți, curățau trotuarul, etc...). Aceleași lucruri erau deja terminate la un podeț din Vânători.

Organizarea e ciudat plasată - va avea acces din DN13 dar e pe partea opusa fata de CF. Dar mno, probabil acolo au găsit teren disponibil.

cristi5

Multumim de vesti! Acolo la Mureni incepe o varianta majora de traseu, cu tunel. Cred ca cel mai lung tunel de pe lot.

http://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=16/46.229/24.978/0

Mai au o varianta in apropiere, la Vanatori

http://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=15/46.237/24.944/0

Vlad94

Buna tuturor. Trecand cu masina pe centura Alba Iulia am observat un pod CF care nu are linie construita pe el. Aicci se afla 46.077962,23.596015
In rest exista linie inainte si dupa el(vezi de la min 6)
Stie cineva care este cauza?

Phenol

Am lasat si prima parte a postului, pentru a evidentia viteza antreprenorului de pe Sebes - Turda 1:

Quote from: Phenol on May 06, 2018, 08:33:43 AM
Am discutat si de A10 si daca acesta afecteaza intr-un fel lotul. Supratraversarea de la Teius cade in afara lotului, doar la Alba Iulia Nord constructorul autostrazii va trebuii sa mute 2 stalpi de sustinere a catenarei. Asta desigur, nu cade in sarcina lui Pizzarotti.

Podul Ampoi nu a fost schimbat cu reabilitare insa necesita "lucrari minore". S-au facut cateva recomandari si va veni o firma de specialitate care va face lucrarile: schimbarea unor reazeme, samd. E vorba de aceasi tip de "reparare" ca si la podul vechi peste Mures. Ma astept ca cele doua lucrari sa fie facute deodata sau cam in aceasi perioada pentru reducerea costurile. Repet, lucrari minore la ambele poduri. Nici ei nu isi fac griji pentru asta.

Odata cu modernizare podul a fost pastrat doar ca necesita ceva lucrari. Dupa doi ani, acuma au ajuns la faza in care sa o si faca.

cristi5

Ar fi culmea sa astepte Pizzarotti-ST1 sa mute lalaitii de la Pizzarotti-CF stalpii de catenara de la Alba Nord :lol:

In stiinta calculatoarelor se numeste deadlock.

Vlad94

alinuttt

La Alba Nord sunt mutați deja stâlpii de electrificare.

Vlad94

Presupun ca trebuie oprita alimentarea electrica pe sectorul respectiv.

Cuneo

În ultimele zile, am fost de două ori la Radna...niciun utilaj, nici țipenie de muncitor! La -7 grade se lucra, la +25, ba! Întortocheate-s căile infrastructurii feroviare!  >:(

Cuneo

Vineri am fost pentru a treia oară într-o săptămână la Radna și nicio mișcare...QED.  :(

ioandorin

Cuneo,acum "trag" pe Păulis la lin III să o deschidă, căci linia 4 ....! O echipă pregătește cofrajele pentru turnarea platformei pasarelei, alta,de la altă firmă, la scheletul copertinei lin.III-4,altele spre Radna,în incinta st.Păulis la terasamente! Or avea echipele împrăștiate în mai multe puncte. Joi ... sunt pe zi ...!

Vlad94

In filmarea lui @AlinC de la nodul Teius am observat ca linia Teius-Ram. Podu Mures pare a fi reabilitata. A fost inclusa in proiectul coridorului 4?