Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Io

In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

dorum

Polata AKTOR

(GPS)

(GPS)

Cu mai multe detalii si poze mai profi, va reveni Marcel
Enjoy!

Ionut

Pana vine Marcel, vin eu cu filmarea lotului 2b de ieri!
:cheers:

Bravo temerarului pilot! 8)

Al doilea lot, 2b, Barzava-Ilteu.

Inca o data multumim constructorilor si CFR Instrastructura pentru primirea ireprosabila, pentru informatii si ghidare!

District EA

Superbă filmare pe 2b, cu precizarea că stația  de cale ferată survolată de la min 4:10 e stația Vărădia iar substația de tracțiune electrică  e tot Vărădia.

Ionut

^ Ups, inseamna ca am inteles eu gresit de la colegii din teren (ori nu am identificat corect pe filmare). Sau ei direct au inteles gresit de la constructor. :lol:

RobertH

Corect, acolo va fi noua statie Varadia.  E si pe harta  :)
Foarte buna filmarea, am vazut ca am ratat si eu o relocare de DJ langa Savarsin.

marcelbanu

I Lacustră, sau Plumb, Bacovia, cam așa au stat lucrurile astăzi, 17 iunie 2020...
De la Ilteu la Deva...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

marcelbanu

II Lacustră, sau Plumb, Bacovia, cam așa au stat lucrurile astăzi, 17 iunie 2020...
De la Ilteu la Deva...

Polata Sălciva

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

marcelbanu

III Lacustră, sau Plumb, Bacovia, cam așa au stat lucrurile astăzi, 17 iunie 2020...
De la Ilteu la Deva...

Pod peste Mureș la Tisa

marcelbanu

IV Lacustră, sau Plumb, Bacovia, cam așa au stat lucrurile astăzi, 17 iunie 2020...
De la Ilteu la Deva...

Cîmpuri Surduc...

Lucrări la noul pasaj supraînălțat al DN7 peste M200 la Ilia...
(din goana mașinii)

Pasaj rutier al DJ706A în Ilia...

Pod Brănișca...

Undeva, departe de vede P.O. Brănișca, exact în zona podurilor actuale peste Mureș...

marcelbanu

V Lacustră, sau Plumb, Bacovia, cam așa au stat lucrurile astăzi, 17 iunie 2020...
De la Ilteu la Deva...

Mintia...

Deva...

Mulțumiri gazdelor foarte primitoare pentru explicațiile oferite.

marcelbanu