Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

carient

Nu sunt în stare să facă o line dublă pe racordul Teiuș-Coșlariu (podul Mureș)

alinuttt

Goldmund

^^

Cand va fi nevoie de o dublare a caii de rulare, eu sunt convins ca o vor face.

carient

@ alinutt, mă îndoiesc că nu e la fel de importat acest racord ca cel nou cu line dublă pe Podul Mureș- ocolire Coșlariu!

carient

@Goldmund, nu știu dacă vor mai avea loc de pilonii lui Actor de la supratransversarea  noului durm rutier Alba- Aiud.

alinuttt

Păi marfa care nu e urgentă poate intra în Coslariu, apoi să rebruseze și are racordul special dedicat de 30km/h care s-a deschis anul trecut și e folosit în prezent și de călători. Chiar nu e trafic atât de intens pe racordul Coșlariu-Teiuș ca să fie nevoie de cale dublă.

carient

@alinutt , nu știu cât  de intens este , dar și pe Teiuș-Coșlariu triaj avem line dublă și acum este în construcție racord nou cu line dublă pe podul Mureș-ocolire Coșlariu (racord care nu a fost înainte).Totuș , mă întreb dacă pe cele două racorduri,  cu line dublă, avem trafic mai intens ca pe Teiuș-Coșlariu(podul Mureș) Racordul acesta Teiuș- Coșlariu(podul Mureș) are doar câteva sute de metri, e foarte scurt, și tocmai de aceia nu văd reticența în abordarea acestui segment.

alinuttt

Doar unul dintre racorduri are fir dublu(cel de viteză, pentru că e parte a CIV).

carient

@aliniutt , după cum am observat eu , și pe racordul Teiuș- Coșlariu triaj e line dublă. Mă înșel cumva?

alinuttt

carient

TibiV

Postarea mea din 1 marie 2020, versiunea scurtata:

Quote from: TibiV on March 01, 2020, 03:22:50 PM
http://www.cfr.ro/index.php/comunicate-de-presa/comunicate-de-presa-2020/5179-26-februarie-2020-cfr-sa-a-lansat-doua-licitatii-pentru-servicii-feroviare-in-valoare-de-55-3-milioane-lei

CFR SA a lansat două licitații pentru servicii feroviare, în valoare de 55,3 milioane lei
Bucureşti 26 februarie 2020

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA a lansat în SICAP două licitaţii cu o valoare financiară estimativă de 50,1 milioane de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar implementării măsurilor de funcționare a sistemului ERTMS și extinderea sistemului GSM-R pe secțiunea de cale ferată Predeal-București-Constanța și servicii de Consultanță lucrări de construcţii și instalaţii pe secțiunea Brașov-Sighișoara.
(,,,)
Valoarea totală estimată a contractului este de 5.224.890 de lei (...) Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 martie 2020.

Postare din 14 aprilie pe mobilitate.eu
https://mobilitate.eu/cfrsa-liciteaza-studiul-ertms/
CFR SA licitează studiul pentru punerea în funcțiune a ERTMS pe ruta Constanța – București – Predeal
14 aprilie 2020

CFR SA a lansat licitația pentru ,,Implementarea masurilor necesare functionarii sistemului ERTMS pe sectiunea de cale ferata Predeal-Bucuresti-Constanta si extinderea sistemului GSM-R pe reteaua primara de transport feroviar", în valoare de 5,2 milioane lei. Contractul se va derula timp de 21 de luni de la semnarea contractului. Sursa de finanţare pentru achiziţia serviciului va fi asigurată de la Bugetul de Stat, din cadrul Titlului de Cheltuiala 58 Proiecte cu Finantare din Fonduri Externe Nerambursabile, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Conform caietului de sarcini, în present, pe tronsoanele vizate situația sistemelor este următoarea:
https://mobilitate.eu/wp-content/uploads/2020/04/Untitled-9.jpg
Scopul este idenficarea soluțiilor optime pentru asigurarea funcționării sistemului ERTMS pe ruta respective, cu identificarea punctelor problematice și adaptarea sistemului la fluxurile de circulație feroviară existente. Ofertele pot fi depuse până la data de 24.04.2020, dacă termenul nu va fi prelungit datorită stării de urgență, acesta fiind prelungit deja cu o lună de la termenul initial din luna martie.

31 martie a picat, 24 aprilie a picat...
O fi inca un elefant alb?....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cuneo

dorum

Surprise!!!

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Surpriza cea mai mare insa va urma... un video foarte special, in premiera in tara noastra!!!

dorum

Cu muuulte detalii va reveni Marcel... si cu multe poze mai profi decat mine de pe intreg tronsonul 2A si 2B Astaldi