Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

Andi

Semnalele de intrare dinspre Santimbru

Podet in lucru, limitare de 15 km/h

Ajungem la ramificatia cu noul racord dinspre Blaj, la care nu s-a avansat deloc in ultima vreme

Mie cel putin mi se pare aiurea acest racord, cred ca se putea face ceva fara ocol si curbe, de exemplu liniile spre Coslariu drepte iar spre Blaj diagonale cu viteza sporita in abatere, 120 sau macar 100 km/h

Andi

Mai departe nimic nou, ajungem intre Santimbru si Barabant unde se lucreaza la podul autostrazii

In Barabant se circula in continuare pe liniile 4-6, celelalte sunt folosite pentru stationarea vagoanelor pentru zona industriala

Andi

La podul peste Ampoi stadiul a ramas acelasi..

In Alba Iulia lucrarile sunt finalizate in mare parte

Cate doua linii de stationare pe fiecare parte

Andi

Catarge pentru semnalele de iesire

Rampa liniei 1 in stanga

Am observat ca in majoritatea statiilor s-au marcat peroanele cu dungi galbene

La linia 1 probabil se va face o prelungire a peronului pana in rampa

Iesire din statie spre Vintu de Jos

Andi

La racordul spre Sebes Alba a aparut si o linie de evitare in dreapta plus catarg pentru semnal

Ajungem in Vintu de Jos, circulatia trenurilor de calatori a fost mutata provizoriu pe liniile 7-9 in acea zi pentru a putea fi demontat un stalp de iluminare inalt si pentru a permite accesul macaralei si a altor utilaje la liniile 3 si 4

Andi

Avem si lifturi montate  :D

Lucrarile despre care am mentionat in postul anterior

Andi

Trenurile sunt expediate pe firul 2 la cale libera, pe firul 1 ce lucra la un macaz sau la semnalizare (?)

Andi

Intre Blandiana si Sibot se circula pe firul 2. Pe firul 1 mai raman de finalizat unele podete si peronul haltei Tartaria

Andi

In Sibot se circula in continuare pe liniile 3-5 iar lucrarile in mare parte sunt gata

bdragos2

Cei de la Ziarul Unirea au postat niste filmari cu drona cu zona Coslariu

Niciodata nu am realizat cate vagoane marfar sunt in gara din Coslariu... nu inteleg de ce nu le duc la fier vechi, sa cumpere altele noi

Andi

Intre Pricaz si Orastie pe inceputul noului traseu s-au montat sinele, s-a turnat piatra sparta si s-au plantat stalpii de electrificare pe ambele fire pana in noul pasaj DN7

In capatul celalalt al tunelului, la Turdas, pasajul DN7 peste noul traseu CF este aproape gata

Iar in halta Turdas s-a construit peron pe firul 2 la o distanta de 200-300 metri fata de cladirea statiei

Per total avem doua puncte importante cele mai in urma, zona Coslariu si tunelul de la Turdas, urmate de podul Ampoi fir 2 dintre Barabant si Alba Iulia si firul 1 Blandiana-Sibot, zonele cu podete.

nenea_hartia

TibiV

Filmare de ieri, 9 octombrie 2018, pe la ora 14 (conform mersului trenurilor...)
Călătorie pe linia M300 între stațiile Daneș  și Sighișoara pe noul traseu al coridorului 4 paneuropean cu trenul IR 1746. 
Important este ca se lucreaza....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Andi

S-au miscat repede cu firul de contact si burarea+profilarea liniei. Sa vedem pe restul tronsonului cum evolueaza lucrurile.

oaspetele

Ce rol vor avea cele 2 pasaje rutiere peste linia ferata dintre Sighisoara si Dumbraveni?