Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 3 Guests are viewing this topic.

Cetatean

S-a facut/se face conexiunea la Mintia/Vetel si Branisca? Se circula pe varianta? Stie cineva?
Pe firul vechi intre Mintia si Vetel nu mai este linie de contact.

cristi5

@Cetatean care fir vechi intre Mintia si Vetel? Firul 2 (sudic)?

Linia fiind inchisa intre 2 si 8 decembrie, poate au ei un motiv pt care au demontat catenara. Sau poate nu ne referim la acelasi fir...

Daca te referi la firul 1, adica ala nordic, ala n-are catenara demult, e firul *nou*. Firul vechi e demontat de ani de zile, la fel si catenara lui. Pe ultimele filmari se vad stalpii de catenara noi, definitivi (metalici), fara fir de contact deocamdara.

Cetatean

@cristi5 Da,pe firul 1 e catenara noua si distanta de la sine la linia de contact mi se pare f mica...la ochi as zice ca n-are gabarit. Adica probabil e mai sus ca linia veche cu 1 m?
Pe firul 2 nu mai erau stalpi.

cristi5

@Cetatean deci ieri (cand ai intrebat) se circula pe firul 1? Sau ieri nu se circula deloc?

Nimeni nu e nebun sa faca catenara noua fara gabarit.

Da, se stie ca linia noua e ceva mai sus decat cea veche. Asa au scapat de arheologie. Nu inteleg exact cum dar au reproiectat la greu in zona aia, inclusiv acel pod despre care am mai vorbit...

Cetatean

Nu,nu se circula. Doar am vazut din mersul masinii. Imi pare rau ca n-am oprit sa fac o poza.