[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

irirat

Ca sa inainteze inca 300-400 metri catre centura ar trebui sa exproprieze cateva proprietati si sa aiba AC. Nu cred ca ar rezolva asta cat ai bate din palme.
In alta ordine de idei, ritmul imi pare destul de sustinut, de dimineata lucrau la rampele de acces dinspre STS, foreza era pe pozitie, dintr-un camion se descarcau 2-3 armaturi pentru piloni, etc.

TibiV

Tot de saptamana trecuta, venind pe Virtutii dinspre Lujerului

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

minisoferul

Avem si vestile proaste, pe care noi oricum le intuiam sau puteam spune ca asa a fost mereu. Nu mai sunt bani de exproprieri pentru tronsonul urmator, chiar daca spune domnul Coaje ca sunt finalizate din documente.

https://m.hotnews.ro/stire/23874416

voicul

Si daca erau bani de exproprieri, nu erau bani de urmatoarele. Cativa mai multi ani asta va fi tot proiectul.

Din articol:

https://www.youtube.com/watch?v=Dsv9fEyWxfU&feature=emb_title

1q5apr0

In PUZ-ul sector 6, aprobat in martie 2020, apare si continuarea proiectului catre DNCB. Pe langa faptul ca drumul a fost ingustat la 2 benzi/sens + eliminare drumuri colectoare, apare o noutate si anume ca pe aproape toata lungimea canalului Arges drumul este suspendat. Urca undeva inainte de bd. Uverturii si coboara la sol in dreptul uzinei de tratare a apei de la Rosu. Este ingrijorator ca in dreptul cartierului de blocuri din spatele Metro Militari nu exista posibilitatea de a accesa drumul.

miahi

^^ Ceva link catre PUZ? Poate reusim sa scoatem ceva planse si sa le postam aici .

1q5apr0

GDPR

Aprobat de catre cine? M-am uitat pe site-ul PMB, iar in luna martie in CGMB nu s-a votat un astfel de proiect.

vermont

Am trecut astazi pe langa pasaj si era forfota mare . Se lucra in mai multe puncte si pe pasaj  si la sol.

1q5apr0

^^

Aprobat de CGMB, am pus link mai sus cu PV sedintei. A fost aprobat in februarie nu martie. Am rectificat ulterior.

dr4qul4

2 benzi/sens complet suspendate suna bine. Sper sa aiba si noduri bine gandite. Adica nici prea multe, dar nici deloc. Era bun si un tramvai...dar nici pe Splai nu avem, asa ca asta e.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

paullie

Pai in 1,3 km cu tot cu rampe câte noduri sa faci? Doua cred, unul cu Uverturii si al doilea cu 1864. Desi pe plansa vad ca apare doar cel cu Uverturii.