[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Mda, acolo trebuia pus un parapete NJ.
Vina este Doreilor nu a lui Bobita..
:lol: :lol: :lol:

rizzuh

Asa este, trebuia blocat accesul pe acolo. Trebuie blocat accesul si pe breteaua de deviere, daca nu mai este folosita pentru santier (daca mai este, sa puna indicatoare de acces interzis).

Dar nici soferul nu a fost prea atent, este santier acolo, trebuie sporita atentia.

Ionut

TibiV

Clar, acolo trebuia montat indicatorul asta:

(Oficial se numeste "Iesire spre un chei sau mal abrupt"
:lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

miahi

^^ Bobita cred ca era cu ochii in telefon ca 75% din soferii din dragul nostru oras :) .

voicul

vermont

Am trecut dimineata cu masina si din fuga am vazut ca s-au apucat sa asfalteze podul peste Dambovita .

Sorinus

Cred ca exista sanse, chiar si in ritmul asta, sa termine la anul, nu?

Se mai aude ceva cu continuarea spre A1?

voicul

Continuarea pe hartie este deja de multi ani. Probabil doar asa va mai ramane multi ani.

oc7avian

^^ Încă nu s-au apucat de asfaltat podul (verificat azi la 10 dimineața de pe balcon). Încep cu bretele probabil, pentru că am văzut-o pe cea de la stația RATB închisă la culoare.

Legat de decopertările din zona rampei Regie. Inițial păreau finalizate pe o porțiune, dar nu cred că au trecut probele de compactare. Au mai fost mici zone săpate și reumplute. Azi au săpat și mai adânc într-un loc. Îmi pare rău că n-am făcut poză: dăduseră de pământ și un tub de cabluri electrice cel mai probabil.

Iar în zona tablierului metalic pentru noul pod au adus o macara (cea cu braț roșu, pentru cei care au mai urmărit șantierul).

Legat de șansele de a fi gata la anul, eu zic că sunt destul de mari. Chiar dacă nu sunt oameni mulți, am observat că tot mai des se lucrează inclusiv noaptea ori în weekend.

oc7avian

Dovada foto a ceea ce am zis ieri. Încă suprabetonează.