[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

rizzuh

Stai linistit ca si inainte era aceeasi coada, dimineata este invers, Militari -> Crangasi ;)

Nu incurca foarte mult devierea pentru ca s-a inlocuit semaforul cu un ocol, insa capacitatea redusa pe 41 sigur nu a ajutat traficul.

irirat

^Nu chiar, era aceiasi coada dar se misca mai repede  :D.
Trec pe acolo de 4-5 ori pe saptamana si intre parcul Crangasi si pod te miscai mai bine, acum avansezi foarte incet. Sunt niste gropi cand revii de pe deviere pe Virtutii, vehiculele trec foarte incet peste ele, iar trecerea de pietoni improvizata acolo nu ajuta deloc. Sper ca dupa finalizarea lucrarilor la 41 sa-si mai revina traficul, peroanele de tramvai improvizate cu ocazia acestei modernizari sunt total unsafe pentru calatori...scuze de off-topic

rizzuh

Eu admir cozile in fiecare zi si aproape in fiecare zi sunt si eu membru :zen:
Abia astept sa termina odata podul asta, ca sa nu mai fie blocata Str. Popovat de la 8 la 10 si de la 17 la 20 in fiecare zi.

voicul

Da dupa ce se termina o sa avem placerea cu toti sa admiram traficul de pe pod.
E si cazul de o schimbare, ca prea ne-am plictisit fix de aceleasi gropi  :lol:

Vedem cum e la anul, inainte de alegeri.

oc7avian

Au început turnarea betonului la fundația podului pentru care săpau lângă ștrand și rampa STB. Din păcate n-am un unghi bun să pozez. Ultimele zile au lucrat intens în zona asta. Săpau la 12 noaptea.

rizzuh

Ieri Euro Construct a asternut asfalt pe breteaua de langa bloc, catre viitorul pod peste Dambovita.

TibiV

http://www.b365.ro/atentie-breteaua-de-viraj-dreapta-de-pe-sos-virtutii-catre-splaiul-independentei-inchisa-temporar_261594.html
Atenţie! Breteaua de viraj dreapta de pe Şos. Virtuţii către Splaiul Independenţei, închisă temporar
TRAFIC • 25 Septembrie 2019 - 16:18 • Claudiu Popa

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, începând de joi, ora 10,00, se va închide temporar breteaua de viraj dreapta de pe Şos. Virtuţii către Splaiul Independenţei, pe sensul dinspre Pasajul Lujerului, urmând ca virajul la dreapta să se facă prin intersecţie, după semafor.
Spune de cand, dar NU spune pana cand...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

subway

N-ai auzit de calendele grecesti??? Dar de cele romanesti?
:)

TibiV

Fotografii de vineri. Sursa este trecuta pe poze.

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oc7avian

Avem balast stabilizat pe rampa Regie. Îmi cer scuze pentru calitate. A doua poză, prin gard, mi-a ieșit mișcată(GPS)

Continuă lucrările la drumul ce trece pe lângă ștrand. Acum s-a săpat în fața casei lui Daneș. În stânga cică e acces pietonal... (GPS)

... atât de lat. Nu poți trece decât făcând plecăciune șantierului, pentru că altfel faci cucui. (GPS)