[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paulmare

au pus prima grinda centrala, sa vad ce a iesit din tentativa de poza cand ajung la birou

oc7avian

Din ce văd, între timp au ridicat încă una, adică avem 6/8. Din păcate doar pe laptop am văzut că n-a ieșit focusat.

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

irirat

^au deviat si circulatia pe sensul Militari -> Crangasi ?

oc7avian

Da
Traficul e surprins chiar în dreapta jos (duba + 2 mașini)

paulmare

rota

^Pasaj Ciurel – Au fost montate penultimele grinzi și a fost traversată linia metroului ușor și Șoseaua Virtuții

Sursa

paulmare

la ora 13, macaraua plecase, dupa ce fusesera instalate doua grinzi
mai sunt inca doua, de terminat de sudat, inspectat sudurile, aici cred ca e clasa aceea cea mai "delicata", apoi dalajul de fixat, placa de suprabetonare, grinzile de parapete, hobanele de terminat, - ma rog vorba duamnei de la primarie, e "aproape gata"

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Quote from: Marian Andrei
02.08.2019 - 6/8 si 30 de hobane. Se sudeaza, saptamana viitoare vin ultimele tronsoane peste șoseaua Virtutii, se sudeaza tot , se reface firul lui 41 si gata aici.

Sursa: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=148&p=323915#p323915
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Dragos_R

Cateva imagini si de pe cealalta parte a podului, de ieri 02.08

Asa cum s-a mentionat si mai sus, s-au montat 30 de hobane, 8 perechi pe partea dinspre lac si 7 catre Regie.

Un detaliu al prinderilor de jos. Nu intuiesc unde vor fi pozitionate urmatoarele prinderi, dupa cum arata partea de sus a stalpilor vor mai fi inca  4 perechi de hobane.

Se poate vedea mai clar devierea pe directia Crangasi. Pentru cei care nu sunt din zona, aveti grija, pe directia mentionata se merge greu, dimineata sirul de masini
ajunge pana in interiorul pasajului de la Lujerului.

oc7avian

În curând o să avem (cred că) primul strat de asfalt al proiectului. Acum se toarnă substanța bituminoasă pe breteaua de pe malul Dâmboviței (Regie - Virtuții) și finalizează capătul cu balast stabilizat.
Bineînțeles, există un dar: până să fie forfotă acolo am mers pe jos și breteaua se oprește în niște tufe, sub nivelul Șoselei Virtuții. Din ce știu, breteaua trebuie să facă dreapta și să meargă paralel cu Șoseaua Virtuții până la eMag. Ar implica defrișări și de aceea cred că nu s-au desfășurat lucrări și în rest.

(GPS)

Cred că ce se vede în zona intersecției este foreza.
Am pus și o perspectivă generală, dacă tot au montat încă o hobană azi dimineață (acum sunt 31).

(GPS)